Connect with us
Prof. dr. Monica Pop a lansat un atac dur la adresa fostei vedete TV Olivia Steer, dupa afirmatiile acesteia privind cazul bebelusilor bolnavi.

Vedete

Monica Pop o ataca pe Olivia Steer: „Cine crede in ea isi poate ucide copilul!”

Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din Capitala, a criticat-o dur pe Olivia Steer dupa declaratiile controversate ale acesteia pe tema cazului bebelusilor din Arges, infectati cu E.Coli.

Olivia Steer a sustinut, pe pagina sa de Facebook, ca ancheta din criza bebelusilor bolnavi incearca musamalizarea adevaratei cauze a imbolnavirii copiilor, care ar fi, in opinia ei, vaccinurile.

„Declaratiile oficiale pe subiectul foarte grav al copiilor morti si otraviti de la Arges si Bacau (ba chiar si Arad) ar putea fi sursa nesfirsita de bancuri cu Radio Erevan, daca situatia nu ar fi atit de tragica. copiii nu s-au imbolnavit nici din cauza portocalelor, nici din cauza laptelui praf, nici a apei sau – ultima gaselnita, jenanta si ea – a brinzicii de vaci – dupa cum reiese in mod logic (!) din comunicatul de mai jos. orice pista pe care ministerul sanatatii si cel al agriculturii ne-au pus s-a dovedit penibila, total falsa si o pierdere de timp irecuperabila.

Daca medicii (dintre cei cu care am avut discutii private) ar indrazni sa vorbeasca ar spune ca nici unul dintre produsele alimentare de pe lista rusinoasa a musmalizarii propuse de Cadariu, Rafila & gasca nu poate sa provoace brusc un simptom atit de grav si devastator ca cel hemolitic-uremic. dar ca vaccinurile, pline de substante dintre cele mai toxice, cum sint mercurul, aluminiul, formaldehida – pot! de altfel, exista studii stiintifice (nu putine) care fac legatura de cauzalitate intre anumite vaccinuri si sindromul amintit.

Doctorii care stiu toate astea si ar avea competenta sa vorbeasca public pe subiect sint constant amenintati cu suspendarea licentei, daca nu se conformeaza propagandei oficiale – cum s-a vazut si in scandalul de anul trecut (epoca Banicioiu) privind controversatul proiect al vaccinarii cu japca.

In plus, e bine de stiut ca e.coli este o bacterie prezenta atat la om, cat si la animale, care se dezvolta normal in tubul digestiv si nu produce daune, marea majoritate a tipurilor de e.coli fiind inofensive, contribuind chiar la formarea vitaminei K ( cu rol important in procesul de coagulare). Dar aceeasi bacterie e.coli poate deveni, din benefica, agresiva, atunci cind sistemul imunitar slabeste brusc sau e atacat chimic, cum se intimpla dupa vaccinare (cind apar si reactiile de aparare ca febra, varsaturile, eruptiile cutanate si asa mai departe).

Citeste si: Virusurile care iti dau sistemul imunitar peste cap fara sa iti dai seama

Ca sa nu existe discutii, astea sint concluziile mele, la care am ajuns citind declartii oficiale, studii stiintifice si vorbind in particular cu medici in care cred. ceea ce – Doamne, cit de mult! – iti doresc si tie!”, a scris Olivia Steer pe Facebook.

Prof. dr. Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie, a reactionat dur la afirmatiile fostei vedete TV. “Cine crede in Olivia Steer isi poate ucide copilul. Vaccinurile sunt de import si ar fi imbolnavit copii din mai multe tari sau macar din mai multe zone din Romania. Formaldehida este o substanta care sterilizeaza, iar in vaccinuri, daca exista, sigur este dozata in asa fel incat sa nu dauneze organismului”, a declarat Monica Pop pentru ziarulring.ro.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top