Connect with us
Anuntul medicilor despre Anca Serea: 'Se distruge daca...'! Isi risca viata pentru a sasea sarcina. Ce se intampla cu corpul ei

Vedete

A nascut Anca Serea! Cum il cheama pe bebelusul ei

Anca Serea a ajuns la maternitate dupa 43 de saptamani de sarcina si l-a adus pe lume pe micutul Moise. Cu putin timp inainte sa intre in sala de nasteri, realizatoarea TV a postat pe Facebook mesajul: „BRB Nasc:)! Doamne Ajuta!”. La maternitate a ajuns si nasul cuplului Adrian Sina  – Anca Serea, Lucian Mitrea, dar si Andreea Banica.

Anca Serea si Adrian Sina mai au impreuna doi copii: pe Noah (3 ani si jumatate) si pe Ava (2 ani). Vedeta TV a mai fost casatorita cu omul de afaceri Filip Poplingher, dar a ramas vaduva la doar 28 de ani, dupa ce sotul sau a murit de cancer. Din mariajul cu el mai are doi copii, pe David (14 ani) si pe Sara (7 ani).

Citeste si: Este Andreea Marin insarcinata? Ce spune Tuncay Ozturk

Anca Serea a facut publica vestea ca este gravida pentru a cincea oara, la inceputul lunii februarie.”Dragilor, astazi este o zi tare speciala pentru mine. Ma bucur de cei 35 de ani pe care astazi ii aniversez, dar si de faptul ca in curand voi aduce pe lume si in familia noastra o noua binecuvantare: bebe numarul 5!

Traiesc pentru a cincea oara mircolul de a fi mama… si voua va doresc sa va bucurati de momentele frumoase date de Dumnezeu, sa va cresteti sanatosi pruncii si multe motive de bucurie si implinire! Suntem mai mult decat nerabdatori ca familia noastra sa se mareasca, dupa spusele doctorului acest lucru se va intampla in aprilie, dar pana atunci alegem nume, hainute, paturele, biberoane, citim si incercam sa ne relaxam cat mai mult.

Citeste si: Sore a nascut! Primele informatii despre fetita ei!

Traiesc cu credinta ca sunt un om norocos, iar faptul ca sunt si mamica ma face sa fiu recunoscatoare pentru tot ce avem in fiecare zi! Sarah, Ava, David si Noah ma fac un om mai bun, ma invata sa traiesc frumos si sa ma bucur sincer de fiecare zi. Va multumesc pentru ca m-ati ales sa fiu parintele vostru, va iubesc nespus! Bun venit, bebe numarul 5!”, spunea Anca Serea pentru voios.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top