Connect with us
Oana Roman a petrecut o noapte la spital. Fiica lui Petre Roman a avut nevoie de spitalizare din cauza oboselii acumulate in ultima vreme.

Vedete

Oana Roman, la spital!: „Am avut probleme in…”

Oana Roman a ajuns la spital dupa organizarea unui eveniment solicitant si a petrecut o noapte internata, dupa ce doctorii au decis ca ar fi bine ca ea sa fie pusa sub supraveghere medicala.

„Ieri nu m-am simtit bine toata ziua. Am avut acest eveniment foarte solicitant pentru mine, mi-am dorit sa iasa foarte bine totul. Am avut o durere de cap toata ziua. Am luat ceva de durere, dar pe seara, lucrurile s-au accelerat si m-am simtit din ce in ce mai rau. Aveam si o stare de slabiciune foarte mare. Asa ca am luat decizia sa vin sa-mi fac un control si sa-mi faca ceva sa imi treaca mai repede durerea groaznica pe care o aveam. S-au adunat foarte multe in ultima vreme si sunt si eu om.

Citeste si:Oana Roman se dezlantuie la adresa lui Petre Roman!

Citeste si:Oana Roman le raspunde dur criticilor: „Nu mai accept sa…”

Am avut probleme in cuplu, cu munca, cu mama, am o matusa grav bolnava. S-au adunat multe lucruri si eu muncesc singura, asta m-a solicitat foarte tare. Doamna care ne ajuta cu Izabela a trebuit sa plece de urgenta si trebuie sa am grija de ea. Am momente cand obosesc foarte tare. Am avut o mica cadere, dar m-au tratat foarte bine. Mi-au spus ca ar fi mai bine sa raman o seara ca sa ma pot linisti pana dimineata. A fost o suprasolicitare fizica si psihica. O oboseala cronica, care si-a spus cuvantul la un moment dat. Trebuie sa am grija, sa dorm mai mult, sa am vitamine… Va trebui sa incep din nou sa fac niste sedinte de terapie psihologica macar odata pe saptamana. Nu pot sa iau nicio pauza. Am angajamente semnate”, a declarat Oana Roman pentru Antena Stars.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top