Connect with us
Reactia lui Mihai Traistariu dupa ce a aflat castigatorul Eurovision Romania

Vedete

Reactia lui Mihai Traistariu dupa ce a aflat castigatorul Eurovision Romania

Desi publicul se astepta ca Traistariu sa-l atace pe castigatorul Eurovision, artistul a avut o reactie buna

Mihai Traistariu a concurat anul acesta la Eurovision Romania 2016 sperand ca va castiga selectia nationala

Mihai Traistariu a devenit extrem de cunoscut dupa ce a participat la Eurovision si a reusit sa-i aduca Romaniei un loc bun, de atunci artistul si-a mai incercat norocul si a concurat frecvent la Eurovision.

OVIDIU ANTON ESTE CASTIGATORUL EUROVISION – VEZI CE A DECLARAT

Anul acesta Mihai Traistariu a inscris piesa „Paradisio” cu care spera sa castige Eurovision. Fanii insa n-au fost suficienti si l-au ales castigator Eurovision 2016 pe Ovidiu Anton.

Reactia lui Mihai Traistariu la aflarea vestii a fost una extrem de buna, artistul a scris pe Facebook: „Bravo Ovidiu Anton ! Chiar ma bucur sincer pentru tine. România are nevoie de voci noi … Succes maxim !”.

Fanii s-au inghesuit sa-i consoleze pe Traistariu, acuzand juriul de sabotaj.



Mihai Trăistariu (n. 16 decembrie 1979, Piatra Neamț) este un cântăreț cunoscut pe plan internațional. Originar din România, provine dintr-o familie de artiști. Tatăl său, Gheorghe Trăistariu, a fost unul din cei mai mari pictori din Piatra Neamț[necesită citare], iar mama sa, Natalia Trăistariu, (născută Natalia Antohi) a studiat medicina și a cântat în tinerețe.

Mihai are 3 frați : Geanina, Constantin și Vasile. Toți cei 4 frați au studiat câte un instrument : Mihai – pianul, Geanina – vioara, Vasile – tot pianul, iar Constantin – trompeta, muzicuța și chitara. Fiind născut într-o familie de artiști, Mihai a dovedit interes muzical din tinerețe, studiind pianul de la vârsta de 7 ani și având încă de pe atunci rezultate notabile în domeniu. Petrecându-și copilăria ca olimpic la matematică și cu dorințe inițiale de a deveni om de știință sau matematician, Mihai Trăistariu își schimbă treptat interesul și aspiră să devină un cântăreț celebru, după ce a auzit la radio vocea celebrei cântărețe Mariah Carey, fiind fascinat de performanțele vocale excepționale ale acesteia și de întinderea sa vocală ieșită din comun: 5 octave. Mihai se apucă astfel de cântat, mai mult din dorința de atinge 5 octave, decât de a urma o carieră din asta. Între anii 1996-1998 el reușește să participe la 18 concursuri naționale de interpretare muzicală, obținând de fiecare dată premii, șapte din acestea fiind trofee. În 1998 este remarcat de producătorul Casei de discuri Sony Music – Romania, cu care semnează un contract pentru 5 ani.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

2 Comments

2 Comments

  1. laurentiu

    2016-03-07T19:44:32+02:00 at 19:44

    nascut in Piatra Meant,originar din Romania,nu ma asteptam

  2. Ioana

    2016-03-07T08:58:38+02:00 at 8:58

    Hai Mihai !!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top