Connect with us
S-a aflat adevarul dupa doi ani! De ce a fost palmuit Jay-Z de sora lui Beyonce

Vedete

S-a aflat adevarul dupa doi ani! De ce a fost palmuit Jay-Z de sora lui Beyonce

Jay-Z nu va uita niciodata ca a primita o palma de la cumnata sa, Solange Knowles, sora mai putin cunoscuta a celebrei Beyonce. S-a intamplat pe 5 mai 2014, in liftul din hotelul Standard Hotel, imediat dupa gala premiilor MET. A fost cea mai faimoasa cearta din familia lui Beyonce si nimeni nu a aflat ce a apucat-o pe Solange de a reactionat atat de agresiv.

Astazi, la doi ani dupa incident, apar si explicatiile. Solange nu a facut altceva decat sa ii ia apararea surorii sale, Beyonce. Adevarata persoana afectata in acea seara a fost Bey. Iata povestea acelei nopti.

Super Bowl 2016. Beyonce, acuzata de propaganda politica

Beyonce lanseaza un serviciu de livrare pentru vegani

Site-ul de celebritati la.eonline.com scrie ca acum doi ani, in seara galei MET, Jay-Z cocheta in sala cu Rachel Roy, ceea ce a atras furia voluptuoasei Beyonce. Cantareata i s-a plans lui Solange, iar cand au urcat toti trei cu liftul, Beyonce i-a cerut explicatii in legatura cu flirtul pe care l-a observat. Jay-Z ii raspundea sec, ba chiar cu mici ironii si jigniri si, pentru a spala rusinea pe care o simtea Beyonce la vorbele sotului ei, Solange i-a tras o palma ca sa-l potoleasca.

Solange a demonstrat atunci ca este o sora adevarata, iar palma primita atunci de Jay-Z a consolidat relatia acestuia cu Beyonce, mai spune presa mondena din afara. Rusinea pe care o simtea rapperul l-a facut sa constientizeze ce femeie minunata are langa el.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top