Connect with us
Oana Roman a povestit ca tatal ei, Petre Roman, a batut-o cand era mica, iar declaratiile acesteia i-au provocat o nemultumire imensa fostului premier al Romaniei.

Vedete

Scandal dupa ce Oana Roman a marturisit ca Petre Roman a batut-o!

Oana Roman a povestit ca tatal ei, Petre Roman, a batut-o cand era mica, iar declaratiile acesteia i-au provocat o nemultumire imensa fostului premier al Romaniei.

Oana Roman a marturisit recent, in emisiunea Wowbiz, ca Petre Roman a lovit-o in copilarie. „Tata, el era mai panicat. Daca intarziam o jumatate de ora de la joaca, mi-o luam. Mi-am luat si o palma, mai multe chiar. Dadea acolo, nu mai stiu sa zic cat timp. Ma prindea prin casa.

La el, era un mod de a-si controla panica lui. Imi aduc aminte ca un coleg ma arunca de pe un garaj. Atunci mama a crezut ca am murit. Aceste intamplari au avut loc cand eu aveam 8-9 ani. De palma lui tata imi aduc aminte si acum. El fiind un tip sportiv, vedeam stele verzi si imi tiuia timpanul.

Nu-mi ramaneau semne, insa pentru mine lucrurile astea, au ramas acolo undeva, clar. El a fost destul de dur cu mine, foarte categoric”, a spus Oana Roman.

Declaratiile acesteia nu i-au picat deloc bine deputatului liberal. Potrivit unor surse citate de cancan.ro, Petre Roman a sunat-o pe Oana si i-a reprosat nervos ca l-a facut de ras si ca i-a patat numele.

Cei doi s-ar fi certat destul de serios si nu si-ar mai vorbi, intrucat Petre Roman crede ca fiica sa a facut acele afirmatii din dorinta de razbunare.

Vezi si: Oana Roman, TRANSPORTATA DE URGENTA LA SPITAL: „Nu puteam sa ma misc”

Vezi si: Oana Roman, vocea unui personaj animat

1 Comment

1 Comment

  1. alina

    2016-02-22T18:50:08+02:00 at 18:50

    Ca tata ar fi trebuit sa isi dea seama cat rau a facut fiicei lui(ma refer sufleteste) ca a intors spatele familiei pentru una care ii putea fii fiica.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top