Connect with us
Tudor Chirila a votat cu Nicusor Dan

Vedete

Tudor Chirila a votat cu Nicusor Dan

Tudor Chirila le-a cerut fanilor sai de pe Facebook sa mearga la vot. A spus si cu cine a votat. Cantaretul s-a votat in drum spre sectia de vot la care este arondat si a postat videoclipul pe pagina sa de Facebook.

„Ma îndrept spre sectia de votare pentru ca vreau sa schimb ceva si pentru ca am aflat ca Bucureatiul e pe ultimul loc la prezenta la vot. S-au prezentat femei peste 45 de ani. Noi unde suntem fratilor? Unde sunt cei peste 18 ani si pana in 40 de ani? Ii lasam pe astia de la PSD si PNL sa ne mai conduca orasul 4 ani.

Toti se intreaba cu cine votez. Eu votez cu Nicusor Dan, singura optiune posibila. Nu este raul cel mai mic. E mai mult de atat. Nu am sa votez cu Firea care si-a concediat barbatul din partid ca sa candideze ca independent la Voluntari. Nu am sa votez cu mafia PSD.

Mircea Ionescu Quintus, in fata sectiei de vot: „Se fura”

LIVE TEXT ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE PARTIALE EXIT POLL PRIMARII SI CONSILII JUDETENE

Nu am savotez cu Predoiu care l-a atacat pe Nicusor Dan pentru ca are intelegere ascunsă cu PSD. PSD si PNL sunt aceeasi mizerie. Am sa votez cu Nicusor Dan. E singura optiune onesta. Este cinstit si sunt convins ca va fi transparent cu bugetul orasului. Avem posibilitatea sa facem schimbarea asta in orasul nostru.”, a spus Tudor Chirila in videoclipul postat.

„La ora 11 Bucurestiul era pe ultimul loc la prezenta la vot pe toata tara. Dormim adanc de vreo 20 de ani si ne pregatim de alti patru ani de hotie, minciuni si coruptie marca PSD si PNL? Hai la vot toata lumea fratilor! Putem schimba componenta consiliului de hoti! Putem face asta!”, s-a plans Chirila pe reteaua de socializare.

1 Comment

1 Comment

  1. Sara

    2016-06-05T23:55:55+03:00 at 23:55

    Nu votezi cu PSD sau cu PNL, desi la primar votezi omul si nu partidul. In schmb vetezi cu Soros. Bravos Tudore ai sarit din lac in put. De ce nu te informezi tu baiatule inainte de a promova pe cineva. Te-am crezut baiat cinstit, cu bune intentii dar vad ca te-ai bagat si tu in laturi. Cel mai urat mi-e cand vad artisti remarcabili care se baga unde habar n-au de nimic, numai sa se bage si ei in seama. La fel ca si Draga Olteanu, Florina Cercel, Mircea Diaconu (care s-a facut de rahat) , Tudor Gheorghe si altii. Daca nu puteti fi cinstiti macar nu va bagati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top