Connect with us
Florin Salam, prima reacție după ce s-a spus că suferă de o boală gravă: ”Am făcut doar o pauză vocală”

Vedete

Veste groaznica pentru Florin Salam! Ce se intampla cu tatal sau

Tatal lui Florin Salam, Ion Stoian, are probleme mari de sanatate si a fost internat la o clinica din capitala Cehiei, Praga. Conform unor surse din anturajul manelistului, citate de cancan.ro, Ion Stoian sufera de cancer la gat.

Ion Stoian a fost un lautar renumit in perioada comunista, insa s-a lasat de muzica. Barbatul este un fumator inrait, acest viciu fiind responsabil pentru problemele sale medicale.

Citeste si: Probleme pentru fata lui Florin Salam: „Ma santajeaza!”

Sora cea mica a lui Florin Salam a anuntat pe Facebook ca tatal sau este grav bolnav. “Te rog Doamne Ajuta-l pe tatal meu sa faca bine!!!Maine e o zi mare pentru noi, pentru toata familia noastra, rugati-va pentru tatal meu sa se faca bine!!!nu ma intrebati ce are va rog!!! imi doresc doar sa traiasca!!!Dumnezeul meu Ajuta-l sa ajunga cu bine in Praga, sa ne spuna doctorul ca va putea face ceva pentru taticul meu!!!!Amin!”, a scris Elena, sora mai mica a lui Salam.

sora lui salam

Sursele citate au marturisit ca relatiile dintre Florin Salam si Ion Stoian se racisera in ultimii ani, insa conditia medicala a acestuia a facut ca toata familia sa se mobilizeze pentru a-i salva viata.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top