Connect with us
Vizi Imre, fost finalist la Vocea Romaniei, a devenit cunoscut la Hollywood gratie coloanei sonore a filmului Bilion Star Hotel.

Vedete

Vizi Imre, finalist la Vocea Romaniei, vedeta la Hollywood!

Un fost finalist de la concursul Vocea Romaniei a devenit cunoscut la Hollywood. Concurentul, antrenat de Marius Moga, este autorul coloanei sonore a unuia dintre cele mai de succes filme din ultima vreme.

Vizi Imre, concurent la Vocea Romaniei in anul 2012, este cel care a compus o piesa de pe coloana sonora a filmului „Bilion Star Hotel”, un lung metraj romanesc care a reusit sa castige premiul pentru „Cel mai bun film strain” la festivalul US Hollywood International Film Festival.

Cantaretul a copilarit in judetul Mures, acolo unde a fost filmata si produsa pelicula, si a fost prima alegere a regizorului Alecs Nastoiu si a producatorului Ovidiu Vasu pentru a realiza coloana sonora a filmului.

„Imi amintesc ca Alecs a venit cu propunerea, ca inainte de a ne apuca de treaba, sa ascultam alta muzica de film, dar pana la urma am cazut amandoi de acord ca mai bine luam totul de la zero, inspirandu-ne direct din starile personajelor si din secventele din pelicula. A fost o placere sa colaboram si sa facem echipa. Ma bucur ca filmul a fost atat de bine primit la festivalurile de specialitate, fiind premiat pentru mai multe categorii, inclusiv pentru soundtrack”, a spus Vizi Imre, mandru de realizarea sa.

„Bilion Star Hotel” este unul dintre cele mai de succes filme romanesti din ultima perioada. A obtinut 12 premii in cadrul a 7 festivaluri, printre care premiul de “Cel mai bun film strain” la US Hollywood International Film Festival, “Best sound design” la Los Angeles Film Festival Awards, dar si Best Music la EuroFilm Festival din Spania, plus alte 33 de nominalizari.

Vezi si: CRISTINA BALAN, castigatoarea de la Vocea Romaniei, a rabufnit: „Sunt o mare mincinoasa!”

Piesa interpretata si compusa de Vizi Imre poarta acelasi nume ca al filmului, “Billion Star Hotel”. Fostul finalist de la Vocea Romaniei a cantat pentru prima data aceasta melodie pe 13 februarie, la Beraria H, in duet cu Cristina Balan, castigatoarea din acest an de la concursul muzical difuzat de Pro TV.

Filmul urmeaza sa intre pe marile ecrane pe 19 februarie.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top