Connect with us
What's up si iubita sa, Simina, si-au unit astazi destinele

Vedete

What’s up se insoara azi! Primele imagini de la nunta

Evenimentul mare in lumea mondena! Unul dintre cei mai indragiti artisti ai momentului si iubita sa si-au jurat astazi iubire vesnica in fata lui Dumnezeu.

Citeste si: Andra i-a rupt turta fetitei si apoi a facut un anunt neasteptat

Citeste si: Andreea Balan, veste-soc: „A trebuit sa anulam tot!”

Cele mai indragite vedete vor participa la evenimentul care se desfasoara la Palatul Stirbey, mirii rezervand Pavilionul Printului pentru petrecerea lor unde sunt asteptati peste 300 de invitati.

What’s up, caci despre esl este vorba, a cerut-o de nevasta pe iubita sa, Simina, chiar pe scena in timpul unui concert, in urma cu doi ani. Ea a acceptat pe loc, iar astazi vor deveni sot si sotie.

Nasii celor doi sunt Andra si Catalin Maruta. Artista a postat o fotografie pe pagina sa de socializare in care apare alaturi de mireasa.

„Pregatiti de nunta! Sa ne traiasca prietenii si finii nostri!”, a scris Andra.

 

andra 2

What’s UP, pe numele sau real Marius Ivancea, s-a nascut pe 8 februarie 1989, in Bucuresti. Inca din copilarie, muzica a fost cea mai placută joaca. La varsta de 8 ani, a scris primele versuri si, de atunci, scrie fara oprire. Notorietatea sa creste in momentul lansarii hitului “K la meteo”, un super featuring cu Andra, piesa ce devine unul dintre hiturile anului 2012 si pentru care What’s UP primeste numeroase premii.

Tot in 2012 colaboreaza cu Iony si Cabron pentru hitul “Iarna pe val”.

In 2013 urmeaza 4 mega colaborari. Prima dintre ele este single-ul “In lipsa ta”, alaturi de sexy-diva Andreea Banică. Cea de-a doua este “Cu drag”, featul cu ADDA. Piesa “Arme” este colaborarea dintre What’s UP si Amna, iar dupa colaborari cu 3 artiste, What’s UP a dedicat piesa “Scumpa domnisoara”, feat. UDDI, tuturor doamnelor si domnisoarelor de pretutindeni.

“Taxi” este mega-hitul ce marcheaza primul single solo al artistului, piesa care cucereste topurile muzicale si care reprezintă capul de afa al unui turneu prin orase din România, in 2014.

What’s up este impreuna cu iubita sa de mai multi ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top