Connect with us
Viorica de la Clejani a ajuns la psiholog după accidentul fiicei sale

Vedete

Viorica de la Clejani a ajuns la psiholog după accidentul fiicei sale

Margherita de la Clejani a provocat pe 23 mai un accident, în urma căruia a rămas fără permis de conducere și a fost deschis un dosar penal pe numele ei. Atunci când autoritățile au ajuns la fața locului, au sesizat că fata Clejanilor avea un comportament bizar, drept pentru care a fost supusă unui test care ar fi confirmat că se afla sub influența unuia dintre cele mai tari droguri, heroina. Părinții tinerei au fost șocați de cele întâmplate și au avut reacții pe măsură, iar Viorica de la Clejani chiar a apelat la ajutorul specialiștilor pentru a gestiona mai bine situația.

Viorica de la Clejani a ajuns la psiholog după accidentul fiicei sale

După ce Marga fost protagonista neplăcutului eveniment, Viorica de la Clejani a fost foarte marcată de acest episod. Aceasta a reacționat agresiv atunci când reporterii s-au deplasat la locuința lor pentru a obține detalii după accident. Ea a aruncat în ei cu o cutie de lapte și chiar a luat furtunul și a udat întreaga echipă cu apă. Și Ioniță a avut o atitudine deplasată atunci când a fost solicitat să comenteze faptele fetei sale. A fost ironic și chiar agresiv verbal față de jurnaliști.

Se pare că Viorica nu a reușit să depășească momentul, ceea ce a determinat-o să apeleze la ajutorul specialiștilor. Ea nu a știut cum să gestioneze situația și în ce mod să se comporte cu fiica ei, așa că a decis să urmeze sfaturile unui psiholog. A declarat că a fost îndrumată să comunice deschis cu fiica ei, să o înțeleagă, și nu ar certat-o sau chiar agresat-o, așa cum ar fi precizat diferite surse. Marca regretă cele întâmplate și se resemnează cu gândul că va învăța din această greșeală.

„Mi-a zis să fiu tare și puternică, că există un Dumnezeu și că ei îi pare rău pentru suferința noastră, dar ea crede totuși că lucrurile merg înainte și că omul din greșeală învață. Să lăsăm autoritățile să își facă treaba. Am vorbit cu specialiști și mi-au spus să las copilul în pace, să nu îl traumatizez, să îl cert cum s-au mai pus titluri… că am bătut-o! Nici vorbă!”, a declarat Viorica de la Clejani.

„Nici nu știu prea multe despre băiatul ăsta!”

Viorica a vorbit și despre băiatul cu care Marga are o relație. Ea a declarat că nu știe prea multe despre el, însă a aflat că provine dintr-o familie bună și a făcut o școală de designeri, precum și mai multe facultăți. Cu toate acestea, nu profesează în domeniu din cauză că nu a găsit un job în această direcție. Viorica a adăugat că l-au primit în familie și chiar l-au pus la masă alături de ei.

„Aparențele, câteodată, înșală și nu pot să condamn un om, că e ușor să îți dai cu părerea. Nu m-am așteptat. Nici nu știu prea multe despre băiatul ăsta. Omul a spus că a făcut școala de designeri și că a făcut nu știu câte facultăți, un băiat foarte deștept, mi-a spus că vine dintr-o familie foarte educată și frumoasă, dar nu știu ce s-a întâmplat. A spus că nu a reușit în viață, că nu i s-a dat un loc de muncă!”, a mai relatat artista.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top