Connect with us
ziua

Știri

7 descoperiri științifice care te vor face să sărbătorești Ziua Îndrăgostiților

Iată 7 descoperiri științifice care te vor face să sărbătorești Ziua Îndrăgostiților:

1. ÎMBRĂȚIȘĂRILE PRELUNGESC DURATA DE VIAȚA
Oamenii de știință de la Universitatea Carolina de Nord (Statele Unite) au ajuns la concluzia că persoanele care se îmbrățișează timp de 20 de secunde pe zi își diminuează riscul de a suferi boli cardiovasculare, cele mai frecvente tipuri de boală care duc la deces.

2. ÎMBRĂȚIȘĂRILE REDUC DUREREA DE CAP
Atunci când ne îmbrățișăm și sărutăm concomitent se eliberează oxitocina, cunoscută și ca hormon al iubirii.

3. OMAGIU ADUS IUBIRII
ÎN Argentina, un fermier a plantat arbori în formă de chitară în memoria soției sale decedate în 1977. Plantația de copaci număra peste 7.000 de specii exotice, printre care și eucaliptul.

4. NU TOATE IUBIRILE SUNT LA PRIMA VEDERE
Într-un studiu recen se arată că doar 35% dintre persoane s-au îndrăgostit la prima vedere, ceea ce contrazice teoria că dragostea la prima vedere este cea mai comună.

5. IUBIRE PENTRU TOATE SEXELE
Homosexualitatea a fost dezincriminată de Organizația Mondială a Sănătății, moment din care căsătoriile între persoanele de același sex au început să se legalizeze în mai multe state civilizate. 823 de perechi homosexuale s-au căsătorit în New York în prima zi în care s-au legalizat căsătoriile gay.

6. BĂRBAȚII SPUN PRIMUL „TE IUBESC”
Școala de administrație MIT a dezvăluit că bărbații își declară prima dată iubirea și sunt mai fericiți decât femeile atunci când primesc un răspuns asemănător.

7. IUBIREA VA ADUCE O NOUĂ OBSESIE ÎN VIAȚA TA
Persoanele îndrăgostite fac o obsesie pentru partenerii lor, iar acest lucru are legătură cu serotonina. Acest hormon descrește în momentul în care avem pe cineva în suflet și ne face mai geloși ori chiar obsesivi. Nu de alta dar iubirea a fost inclusă în categoria bolilor mintale.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top