Connect with us
dormi-28072015

Știri

Ce se intampla cu organsimul tau daca obisnuiesti sa dormi pe spate

Pozitia in care dormi spune multe despre problemele la care esti predispus, vezi ce se intampla cu organismul tau daca obisnuiesti sa dormi pe spate in timpul noptii.

CITESTS SI: AFLA DE CE E BINE SA DORMI DEZBRACAT

Te-ai gandit vreodata ca pozitia in care dormi poate sa spuna multe despre satrea in care se afla in prezent organismul tau? Pentru inceput este important sa stii ca atunci cand dormi, in timpul noptii in special, autocontrolul dispare. Asadar in aceasta perioada limbajul corpului este cel mai putin controlat.

Pozitia in care dormi este un act natural pentru fiecare persoana in parte, si provine din nevoile corpului fiecaruia dintre noi. Important este sa stii cum sa determini pozitia in care iti petreci cel mai mult timp din somn, pentru ca pe noapte o persoana schimba cel putin 3 pozitii.

Daca dormi predominant pe spate, atunci reduci aparitia ridurilor pe fata ta, pentru ca nu stai cu ea pe perna si, in acelasi timp, reduci durerile de spate si pe cele de ceafa. Daca dormi pe spate scazi refluxul gastric si calmezi tusea atunci cand esti racit sau bolnav. Si pentru persoanele care au probleme de circulatia picioarelor aceasta pozitie este una care avantajeaza.

Pentru femei, aceasta pozitie este benefica sanilor, acestia fiind tinuti intr-o pozitie mult mai confortabila decat daca dormi pe o parte sau pe burta.

Aproape singurul inconvenient din timpul somnului, daca dormi pe spate, este accentuarea sforaitului.

Tu in ce pozitie obisnuiesti sa dormi?

Sursa foto: sleeptimeproducts.com

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top