Connect with us
boala

Stil

Ce spune boala pe care o ai despre tine

Există o legătură foarte mare între trup și spirit, chiar dacă multă lume nu crede acest lucru. Practic, toate bolile sunt determinate de felul în care gândim. Mănânci ceea ce ești, dar mai ales gândești ceea ce ești. Fiecare boală pe care o are omul este un semnal dat de corpul său că încalcă o lege a spiritualității: fie uită să fie responsabil, fie uită de legea iubirii.

ARTRITA
Cei care suferă de artrită au senzația că cineva vorbește mereu rău de ei. Bolnavii de artrită sunt convinși că rolul lor pentru prieteni și familie este nesemnificativ și că ei există doar pentru ca ceilalți să profite de ei. Sfat pentru aceste persoane: nu vă mai gândiți că ceilalți profită de dumneavoastră, pentru că asta înseamnă că gândul pe care îl aveți când îi ajutați nu este curat. Mulțumți-vă că îi puteți ajuta chiar dacă pe urmă vă va întoarce spatele.

CITEȘTE ȘI: CE SPUNE DESPRE TINE PRIVIREA PE CARE O AI

DUREREA DE GENUNCHI
Este o durere specifică persoanelor foarte încăpățânate și rigide. Faptul că ai o durere de genunchi este un semnal clar că trebuie să fii mai flexibil și să încerci să îți dai interesul pentru a-i înțelege pe ceilalți. Nimeni nu spune să renunți la părerile tale dar nici a ține cu dinții chiar și cu riscul de a pierde persoane dragi nu este în regulă.

DURERI ÎN GURĂ
Dacă te confrunți cu durerile bucale asta semnifică faptul că ai păreri foarte fixe și ai un spirit care s-a închis de orice sursă de lumină. Dacă te dor dinții, e momentul să tranșezi o problemă și să nu mai amâni nimic.

DUREREA DE ȘALE/SPATE
Această durere, și în general orice afecțiune legată de spate, vine din lipsa aprecierii celor din jur care te sprijină. Omul care suferă din cauza spatelui nu este suficient de recunoscător și se plânge mereu că nimeni nu este alături de el, când acest lucru este unul fals. Renunță la victimizare și nu vei merge cu ajutorul bastonului.

DUREREA ÎN GÂT
Dacă te doare gâtul, corpul îți transmite să nu mai ții în tine sentimentele pe care le ai despre cineva. Exprimă-ți furia sau mulțumirea dar nu o lăsa să se transforme într-o afecțiune a gâtului cu greu de reparat.

DIAREEA
Refuzi lucrurile noi, refuzi să te aliniezi cu lumea modernă, crezi în continuare că vechile metehne ale societății sunt bune doar pentru că au o vechime. De asemenea, aici putem vorbi despre o problemă psihologică acută: motivul incapacității la noua lume este tocmai respingerea față de tine însuți sau teama că ceilalți nu te vor accepta la adevărata ta valoare.

AFECȚIUNI ALE OCHILOR, NASULUI ȘI URECHILOR
Te lași deranjat de ceea ce vezi, auzi și simți, respectiv miroși că nu e prea bine situația. Nu te face că plouă și rezolvă problema mai ales dacă te privește direct!

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top