Connect with us

Horoscop

Ce spune despre tine cifra destinului părinților tăi

Cifra destinului părinților tăi se compune din calculul cifrei destinului al mamei și al tatălui. Aceste cifre se adună până se obține o cifră unică (de la 1 la 9 sau 11, numărul maestrului spiritual).

Iată cum se calculează cifra destinului părinților tăi:
EXEMPLU: Data nașterii mamei: 15.05.1960. Se va calcula cifra destinului mamei, astfel: 1+5+0+5+1+9+6+0=27 = 2+7 = 9. Cifra destinului mamei este 9 (rețineți această cifră când faceți calculul).
Apoi, trecem la data de naștere a tatălui: 16.09.1958 = 1+6+0+9+1+9+5+8 = 39 = 3+9 = 12 = 1+2 = 3. Cifra destinului tatălui va fi 3. Iar acum, se adună cifra destinului mamei cu cea a tatălui pentru a obține cifra comună a destinului, cea care te guvernează în viață: 9+3 = 12 = 1+2 = 3. Cifra destinului părinților tăi ar fi 3, în acest caz (Observați ce mare influență a avut asupra calculului cifra destinului tatălui).

INTERPRETĂRILE


CIFRA DESTINULUI PĂRINȚILOR TĂI: 1

Dacă cifra destinului părinților tăi a ieșit 1 poți să fii mândră de părinții pe care îi ai. Moștenești de la ei abilități de conducere și reușești să te impui la fel ca mama sau ca tatăl tău, oriunde mergi.

CIFRA DESTINULUI PĂRINȚILOR TĂI: 2
Ai o personalitate de neînduplecat. Părinții tăi te-au învățat să nu ai încredere în nimeni și că în viață vei fi mereu de unul singur.

CIFRA DESTINULUI PĂRINȚILOR TĂI: 3
Ești o persoană care poate alterna extremele. Când ești fericită, ești prea fericită, când ești deprimată, nimeni nu te mai poate scoate din groapă.

CIFRA DESTINULUI PĂRINȚILOR TĂI: 4
Ai un temperament vulcanic. Treci prin evenimente de toate felurile și le faci față cu mult patos. Acest patos vine în special de la mama ta, care se consuma din orice pentru binele familiei.

CIFRA DESTINULUI PĂRINȚILOR TĂI: 5
Ești potrivită ca femeie de afaceri, iar dacă ești bărbat, te-ai născut cu siguranță patron, la fel ca tatăl tău. Știi cum să organizezi echipe mari de oameni și te mândrești cu asta.

CIFRA DESTINULUI PĂRINȚILOR TĂI: 6
Ești o persoană mai interiorizată. Ascunzi anumite secrete despre tine, pe care le dezvălui unui număr foarte mic de oameni. Cei care vor conta într-adevăr în viața ta.

CIFRA DESTINULUI PĂRINȚILOR TĂI: 7
Ai un caracter de milioane! Ești o persoană energică, solară, milostivă, antrenată pentru tot felul de situații și ești mereu persoana care sparge gheața în grupul tău de prieteni.

CIFRA DESTINULUI PĂRINȚILOR TĂI: 8
Toate necazurile părinților tăi se vor abate asupra ta, însă nu retrăindu-le, ci pur și simplu îți vor apărea anumite situații ca lecții de viață. Karma e de vină.

CIFRA DESTINULUI PĂRINȚILOR TĂI: 9
Ai mereu de făcut alegeri importante. Nimeni nu are de făcut zilnic atâtea alegeri la care ești supus tu, iar asta se datorează pasiunii cu care au investit părinții tăi în destinul tău, pentru ca niciodată să nu fi pe drumuri, neavând ce să alegi.

CIFRA DESTINULUI PĂRINȚILOR TĂI: 11
Este cifra sacră, cifra maestrului, iar tu abilități pacificatoare astfel încât poți deveni oricând mediator de profesie, preot sau filozof.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top