Connect with us
cercetatorul-23072015

Știri

Cercetatorul care se bate cu pumnul in piept ca va trai 1000 de ani

Aubrey de Grey, un expert în gerontologie de la Cambridge, este cercetatorul care si-a indreptat toata atentia studiilor sale pentru gasirea formulii nemuririi.

CITESTE SI: TOP 3 METODE DE IMBUNATATIRE A KARMEI

Cercetatorul Aubrey de Grey este de parere ca poate gasi o formula prin care oamenii sa depaseasca ,,faza mortalitatii”. De Grey este convins ca sta in puterea stiintei sa se gaseasca o formula prin care oraganismul uman sa nu mai imbatraneasca atat de repede.

Cercetatorul considera ca este obligatia umanitatii sa gaseasca o metoda prin care ne putem prelungi viata, la fel cum este obligatia noastra sa luptam impotriva obezitatii sau a abuzului sexual. Savantul englez considera ca intreaga umanitate a fost pana in prezent cuprinsa de o ,,transa proimbatranire” si ca am acceptat pana acum mult prea usor conditia noastra de fiinte muritoare.

In acest sens, Aubrey de Grey si-a concentrat toate studiile asupra proceselor metabolice care determina procesul de imbatranire. De Grey este de parere ca pana acum am acceptat moartea ca pe un lucru firesc, dar am lupat constant impotriva bolilor cu ajutorul medicinei. Pana in prezent , cercetatorul si-a finantat studiile din proprii bani si dintr-un credit pentru cercetare obtinut de la o banca si nu doreste sa accepte bani de la companii farmaceutice si nici de la companiile de cercetare, pentru ca mai apoi sa nu fie nevoit sa vanda formula catre un grup secret de oameni si ca aceasta sa poata ajunge usor la indemana tuturor.

Sursa foto: theapricity.com

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top