Connect with us
harta fetei-24072015

Știri

Harta fetei care iti arata cu ce boli se lupta corpul tau

Medicii chinezi au dezvoltat un prototip prin care harta fetei iti poate arata bolile la care esti predispus si cele cu care deja corpul tau se confrunta.

CITETE SI: CERCETATORII AU DECIS: CE NE PROVOACA DEZGUSTUL SI CAT DE IMPORTANT ESTE ASTA PENTRU SUPRAVIETURIRE

Dupa ani neintrerupti de studii si cercetatri, o echipa de medici din China a reusit sa dezvolte harta fetei pe care se pot citi bolile care te afecteaza si care iti pot distruge sanatatea si organismul. Uite cum iti poti citi singur harta fetei pentru a descoperi cu ce boli te confrunti!

Daca obraji tai sunt palizi sau au o culoare ciudata, atunci s-ar putea sa ai probleme la rinichi sau la plamani. Cauzele bolii tale pot fi stresul, consumul de tutun, mancarea nesanatoasa si excesul de zahar. Incearca sa consumi mancare proaspata si fa-ti o programare la un medic specialist.

Daca simti ca ai probleme cu nasul, atunci s-ar putea sa suferi de anumite afectiuni ale inimii. Cauzele bolii tale pot fi aerul poluat, cirulatia proasta si statul prea mult in incaperi inchise. Hipertensiunea arteriala este cea care poate sa provoace multe probleme, aproape toate vizibile la nivelul fetei.

Arcul sprancenelor iti poate arata daca ai probleme la nivelul ficatului. Cauzele bolii tale pot fi digestia lenta si consumul excesiv de carne si produse din carne. Incerca sa consumi alimente cat mai proaspete si sanatoase, sa faci plimbari in aer liber si exercitii de fitness.

Uite harta fetei care iti arata bolile care iti pot afecta organismul:

Harta fetei care iti arata cu ce boli se lupta corpul tau-1

Sursa foto: realitatea.net

 

Sursa foto: moviespix.com

 

 

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top