Connect with us
popular-19082015

Stil

Nici asa nu e bine: uite ce se intampla daca esti prea popular

Tanarul din ziua de astazi are un mare tel in adolescenta, acela de a devein cat mai popular. Cercetatorii spun ca aceasta preocupare iti poate afecta viitorul.

Potrivit unui studiu, un tanar popular care in jurul varstei de 13 ani se comporta mai matur decat cei de varsta lui si interactioneaza foarte bine cu personae majore se bucura de o mai mare atentie din partea prietenilor.

CITESTE SI: TOTI CRED CA ACEASTA FETITA ARE 3 ANI, INSA RAMAN SOCATI CAND II AFLA VARSTA REALA. IATA EXPLICATIA ULUITOARE

Partea proasta este ca , odata ajunsi la varsta maturitatii, majoritatea tinerilor a caror preocupare permanenta a fost popularitatea, ajung sa aiba problem cu drogurile, alcoolul dar si in relatiile de cuplu.

O cercetare a analizat comportamentul a 184 de tineri pe o perioadă de 10 ani, de la 13 la 23 de ani. Pe intreg parcursul studiului subiectilor le-au fost puse o serie de intrebari legate de propria viata. Au fost intrebati cine le sunt cei mai apropiati prieteni, daca au o relatie de cuplu stabila, si daca au intrat in contact cu drogurile sau cu alcoolul.

Astfel s-a constatat ca majoritatea tinerilor care ajungeau la varsta de 22 de ani si in adolescenta aveau titlul de ,, tip popular” se confruntau cu probleme serioase in viata reala. Pentru a putea mentine acest statut, odata cu inaintarea in varsta ajungeau sa faca sacrificii enorme, punandu-si in pericol chiar si sanatatea.

CITESTE SI: DRAMA UNEI FEMEI NU MAI ARE LIMITA. DE LA OBEZITATE A TRECUT LA ANOREXIE

De asemenea, intre 21 şi 23 de ani, tinerii au devenit mai predispusi la activitati antisociale sau la consumul de substante interzise. Studiu a demonstrat ca un tanar care vrea sa devina popular nu se va implica in adolescent in nicio relatie serioasa.

Acest obicei ii va dauna in viitor, pentru ca nu va fi in stare sa intretina o relatie si nu va sti cum sa se comporte in anumite situatii pe care orice cuplu le intalneste in anumite etape.

Sursa foto: theproducersperspective.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top