Connect with us
barbatii

Stil

STUDIU: De ce sunt barbatii casatoriti mai grasi decat celibatarii

Cercetatorii de la Leed Metropolitan University au ajuns la concluzia ca barbatii casatoritii devin mai grasi din cauza consumului de dulciuri si vin, iar acest consum este influentat de partenerele lor.

Studiul a fost comandat de revista pentru barbati „Men s Health”, si arata ca actul casatoriei poate duce pana la schimbarea obiceiurilor alimentare.

Cercetatorii nu explica insa concret de ce barbatii mananca mai mult dupa ce isi unesc destinele cu iubitele lor, dar cert este ca la mijloc e vorba despre o anumita relaxare pe care o simt dupa ce s-au casatorit, un fel de asezare la nivel psihologic.

Teoria cea mai apropiata de realitate, potrivit acelorasi cercetatori, este ca, dupa casatorie, barbatii mananca mai gras si consuma multa dulciuri deoarece sotiile lor sunt bune gospodine. Inainte de casatorie, pe vremea cand acestia erau burlaci, mancau cand si pe unde apucau, mai spun aceiasi cercetatori.

Continue Reading
You may also like...

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top