Connect with us
apa-07082015

Stil

Uite ce sa intampla cu apa lasta in pahar peste noapte

Te-ai intrebat vreodata ce se intampla cu apa din paharul tau dupa ce ai lasat-o neacoperita peste noapte? Iata ce poti sa patesti daca bei aceasta apa.

Cercetatorii ne avertizeaza ca nu ar trebui sub nicio forma sa consumam apa pe care au lasat-o neacoperita in pahar peste noapte. Si asta pentru ca bacteriile din camera in care dormim pot intra foarte usor in contact cu lichidul.

CITESTE SI: UITE DE CE TI SE INCRETESC DEGETELE DACA STAI PREA MULT IN APA

Chiar si particulele de praf ce se depun in pahar peste noapte ne pot afecta serios sanatatea. Nu conteaza daca ai sters chiar in seara precedenta praful, si asta pentru ca particulele din aer inca sunt in camera ta iar atunci cand te plimbi prin camera le ridici tocmai pentru ca ele sa se poata lasa mai tarziu peste paharul cu apa.

Trebuie sa stim ca apa care ramane peste noapte in paharul nostru isi schimba propietatile in urma contactului cu aerul absorbind dioxid de carbon. Asa ca daca o sa consumi a doua zi aceasta apa o sa ingiti si o mica cantitate de acid carbonic.

In timpul noptii apa isi pierde din protoni iar PH-ul apei scade. Tocmai din acest motiv vei observa ca apa din pahar are un gust diferit si devine mai acida.

CITESTE SI: CEL MAI EFCIENT PLAN DE EXERCITII IN APA CARE ARDE GRASIMILE

O cantitate de apa ce contine un PH mai mic de 7 isi pierde calitatile nutritive si poate chiar sa produca afectiuni ale organismului in viitor. Asadar, nu consumati niciodata apa lasata peste noapte in paharul neacoperit.

Sursa foto: obiectiv.info

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top