Connect with us
Un accident grav s-a petrecut în județul Bacău, în localitatea Nicolae Bălcescu. Un om a murit și altul a fost grav rănit.

Știri

Accident în Bacău, în localitatea Nicolae Bălcescu. Un om a murit

Un accident grav a avut loc în județul Bacău, pe DN 2. Un bărbat de 68 de ani a murit, iar altul de 45 de ani a fost rănit, după ce microbuzul în care se aflau a intrat într-un TIR, staționat regulamentar într-o parcare de pe drumul național.

Accidentul a avut loc în localitatea Nicolae Bălcescu. Șoferul microbuzului, un bărbat de 45 de ani din județul Suceava, a intrat în plin cu mașina în TIR. Impactul a dus la moartea pasagerului din dreapta șoferului, un bătrân de 68 de ani, a decedat pe loc. Conducătorul auto a fost grav rănit.

Citește și: Un tânăr fotbalist român A MURIT într-un accident rutier cumplit

Pentru scoaterea celor doi dintre fiarele contorsionate a fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare.

”Conducătorul auto a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, unde medicii l-au diagnosticat cu fracturi multiple. Poliţiştii nu au putut face testarea alcoolscopică a şoferului din cauza stării în care se afla, motiv pentru care i-au fost prelevate mostre biologice de sânge”, a declarat, marţi, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Narcisa Butnaru.

Pe numele șoferului de 45 de ani a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top