Connect with us
Accident pe Bulevardul Ghencea, din București. Trei persoane au fost rănite

Știri

Accident pe Bulevardul Ghencea, din București. Trei persoane au fost rănite

Accident pe Bulevardul Ghencea. Trei persoane au fost rănite după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac, pe Bulevardul Ghencea din București.

Trei persoane au fost rănite, în noaptea de joi spre vineri, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac, pe Bulevardul Ghencea din Capitală, a declarat, pentru News.ro, Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU Bucureşti – Ilfov.

Trei oameni au fost răniţi, dintre care doi grav, în urma unui accident rutier petrecut în noaptea de joi spre vineri, pe Bulevardul Ghencea din Bucureşti.

Maşina de teren în care se aflau cele trei persoane, un BMW X5, a izbit violent un copac de pe marginea drumului. Toţi cei trei ocupanţi ai autoturismului au fost răniţi, unul dintre ei fiind încarcerat, a declarat, pentru News.ro, Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU – Bucureşti Ilfov.

„Unul dintre răniţi era pe picioare, conştient, ceilalţi doi erau în stare mai gravă”, a spus Daniel Vasule, care a adăugat că victimele au fost transportate la spital, pentru a primi îngrijiri medicale.

Citește și: Vaslui: Accident în Strâmtura. Un bărbat a murit

La locul accidentului au intervenit trei echipaje SMURD, un echipaj de descarcerare, precum şi o autospecială de stingere, a precizat Daniel Vasile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top