Connect with us

Știri

Actorul Florin Zamfirescu a intrat in politica. Vezi din ce partid face parte

Actorul Florin Zamfirescu a intrat in politica si este noul purtator de cuvant al PRM. El s-a alaturat acestei formatiuni din dorinta de a se implica activ in viata politica din Romania si din nevoia de a transmite „un apel la normalitate”, potrivit unui comunicat al formatiunii, citat de Agerpres.

Citeste si: Dacian Ciolos va anunta data alegerilor parlamentare saptamana viitoare

Citeste si: Cand incepe scoala? Anul scolar 2016-2017, precizari din partea Ministerului Educatiei

„Nu as fi intrat in dispute politice, dar nu se mai poate! Am decis sa ma implic in politica pentru ca mesajul pe care simt nevoia sa-l transmit este un apel la normalitate. Noi traim intr-o anormalitate permanenta si cred ca majoritatea populatiei Romaniei sta intr-o atitudine dezamagita, aateptand sa se intample ceva ca sa poata iesi din amorteala.”, a declarat Florin Zamfirescu, in noua sa calitate de purtator de cuvant al PRM.

„Noi trebuie sa oferim incredere celor 50% de nevotanti care stau acasa si care nu mai doresc sa faca efortul de a alege”, a adaugat el, conform comunicatului PRM.

In opinia reprezentantului PRM, cei care sunt dezamagiti de guvernarile anterioare vor avea posibilitatea la alegerile parlamentare din acest an sa aiba o alternativa reala la actuala clasa politica.

„Sansa noastra este masa de votanti adormiti. Asta este efortul care trebuie sa-l facem. Si din acest motiv ma angajez sa transmit mai departe, sa conving oamenii de forta fabulosa pe care o au, doar votand. Va dati seama ca efortul este minim: doar un vot!”, a spus Zamfirescu.

Potrivit comunicatului, el a facut apel la spiritul nationalist si al mesajului patriotic pe care, de-a lungul timpului, Partidul Romania Mare l-a sustinut prin presedintele Corneliu Vadim Tudor.

„Ne ferim cu totii de termenul ‘nationalist’. Pai ei ne obliga sa gandim asa! Ne baa pe o directie in care sa ne simtim vinovati ca ne iubim tara, ca ne iubim parintii, ca ne iubim cimitirul, ca ne iubim bunicii si traditiile. Suntem patrioti, toti cei care gandim asa”, a mai spus Florin Zamfirescu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top