Connect with us
O echipa de specialisti americani afirma ca luna nasterii poate indica modul in care vei muri. Iata cum arata studiul lor!

Horoscop

Afla cum vei muri, in functie de luna nasterii

Te-ai gandit vreodata ca luna in care te-ai nascut poate spune foarte multe despre modul in care vei muri?

Ei bine, cercetatorii americani au pubilicat recent un articol in revista Revista Asociatiei Americane de Informatica Mondiala in care vorbesc despre asta.

Studiul atesta ca nu mai putin de 55% dintre bolile de care sufera fiecare dintre noi in parte, sunt determinate de luna in care ne-am nascut. De-a lungul timpului, au tot aparut lucrari stiintifice din ce in ce mai bine documentate, in care autorii evidentiau cate o legatura surprinzatoare intre anotimpul in care se nascuse o persoana si sanatatea pe termen lung a acesteia. De exemplu, cei nascuti toamna au mai multe sanse de a ajunge centenare.

Citeste si:Află cum gândesc oamenii care au devenit bogaţi

Citeste si:Te trezesti transpirat? Afla in sfarsit care este motivul

Cercetarile bazate pe ritmul sezonier, au dezvalui ca exista corelatii intre calendar si ceea ce se intampla cu organismul uman de-a lungul vietii. Iata care sunt bolile care iti pot cauza moartea, in functie de luna in care te-ai nascut:

  1. Ianuarie. Cei nascuti in prima luna a anului sunt dispusi la hipertensiune si cadriomiopatie.
    2. Februarie. Cei care s-au nascut in luna lui Cupidon, pot suferi de cancer la plamani si bronhii.
    3. Martie. Cei nascuti in luna martisorului pot suferi de insuficienta cardiaca, prolaps de valva mitrala si aritmie cardiaca.
    4. Aprilie. Cei nascuti in aceasta luna de primavara pot sa aiba serioase probleme cu angina pectorala.
    5. Mai. Persoanele nascute in acesta luna se pot simti oarecum norocoase deoarece cercetatorii nu au inregistrat nicio afectiune predominanta.
    6. Iunie. Cei nascuti la inceputul verii pot suferi de preinfarct si angina cardiaca.
    7. Iulie. Cei nascuti in luna lui cuptor sunt prefispusi la astm.
    8. August. Cei nascuti in intervalul acestei luni se confrunta cu o situatie neclara privind bolile fatale.
    9. Septembrie. Cei nascuti in luna recoltei vor avea probleme serioase cu voma.
    10. Octombrie. Cei nascuti in toamna se confrunta cu muscaturi de insecte, boli cu transmitere sexuala, infectii ale pieptului.
    11. Noiembrie. Cei nascuti spre finalul anului au sanse reduse de a avea aritmie, prolaps de valva mitrala sau cancer la plamani.
    12. Decembrie. Cei nascuti in luna lui Mos Craciun pot sa sufere de vanatai serioase care pot produce chisturi mai tarziu.

 

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top