Connect with us
Ai tenul gras si te confrunti cu acneea? Acest ingredient te va salva!

Știri

Ai tenul gras si te confrunti cu acneea? Acest ingredient te va salva!

Tenul gras si cosurile pot fi probleme extrem de suparatoare, insa nu trebuie sa disperi! Acest ingredient te va salva!

Daca ai tenul gras probabil ca ai incercat pana acum nenumarate produse cosmetice, insa nu ai gasit solutia ideala. Vei fi surprinsa sa afli ca ingredientul minune este banala pasta de dinti. Cosurile vor disparea ca prin minune!

Pasta de dinti poate fi un produs cosmetic eficient mai ales pentru persoanele care se confrunta cu acnee si ten uleios. Este indicat sa eviti acest produs daca ai tenul sensibil sau extrem de uscat. Exista numeroase moduri in care pasta de dinti poate fi utilizata pe fata, iar rezultatele sunt incredibile.

UITE CUM TREBUIE SA ALEGI NUANTE DE RUJ CARE TE AVANTAJEAZA!

Nu trebuie sa folosesti pasta de dinti pe fata in fiecare zi, ci este suficient sa o aplici atunci cand iti simti tenul foarte gras, iti apar cosuri sau simti nevoia unei exfolieri intense. Proprietatile sale vor elimina exesul de sebum si te vor ajuta sa obtii o piele fina, curata si supla. Pentru a o utiliza poti forma un amestec din pasta de dinti si apa pe care sa il aplici pe toata fata. Nu lasa amestecul prea mult in contact cu pielea, ci clateste-te imediat.

Daca ai cosuri mari poti aplica pasta de dinti pe ele. Lasa pasta sa se usuce si apoi clateste-te cu apa calda. Nu abuza de acest tratament, ci apeleaza la el doar cand este absolut necesar. Evita produsele cu arome, sau pe cele mentolate si foloseste o pasta clasica.

Pasta de dinti ajuta la eliminarea bacteriilor de pe fata si ofera pielii suport in lupta cu excesul de sebum. Din pacate acest produs usuca destul de mult, asa ca nu este recomandat persoanelor care au probleme grave cu tenul. Dupa un astfel de tratament trebuie sa aplici o crema hidratanta pentru a restabili nivelul de umezeala din piele.

Sursa foto: beautyheaven.com.au

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top