Connect with us
alunitele

Stil

Bărbatul la 110 ani. Ce ALIMENTE-MINUNE a consumat pentru a atinge această vârstă

Bernardo LaPallo este unul dintre cei mai longevivi bărbați de pe planetă având o vârstă la care multă lume nici nu visează: 110 ani. Acesta se laudă că a ajuns la această venerabilă vârstă consumând cinci alimente-minune care, potrivit tatălui său, asigură un trai lung.

USTUROIUL
Unul din alimentele consumate de centenarul LaPallo este usturoiul. Usturoiul previne cancerul și detoxifiază organismul, fiind un excelent luptător împotriva radicalilor liberi. Supa făcută din usturoi, de exemplu, este de 100 de ori mai tare decât orice antibiotic care se luptă cu virușii.

CITEȘTE ȘI: DE CE E BINE SĂ PUI USTUROI TOCAT PE TĂLPI

MIEREA DE ALBINE
Un alt aliment cunoscut mai ales pentru tratamentele de înfrumusețare este mierea de albine. Mierea are proprietăți antiseptice și se luptă cu numeroase boli, de la simple răceli la adevărate iritații.

SCORȚIȘOARA
Conține mangan, fibre și calciu și este utilizată pe aumite meleaguri ca medicament încă de mii de ani. Bolile pentru care se recomandă consumul de scorțișoară sunt: diabetul zaharat, cancerul și stoparea artritei.

CIOCOLATA
Ciocolata neagră, din arborele de cacao, fără lapte, zahăr, creme și alți coloranți găsiți în comerț, este bună pentru organism. Ciocolata din cacao conține antioxidanți și are proprietăți anti-inflamatorii. Ciocolata este bună pentru revitalizarea corpului, pentru minte și dobândirea de energie.

ULEIUL DE MĂSLINE
Acest aliment este genial pentru minte și inimă, cele două puncte sensibile ale oricărei ființe umane. Previne bolile cardiovasculare și cele cognitive.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top