Connect with us
ATAC sângeros în Iași!

Știri

Caz șocant in Vaslui! Doi soţi, omorâţi în casă de un tânăr care i-a lovit cu o coasă, o furcă şi o sapă

Doi soţi de 66 şi 71 de ani, din localitatea vasluiană Draxeni, au fost omorâţi în propria locuinţă de către un tânăr de 28 de ani, care i-a lovit cu o coasă, o furcă şi o sapă până când uneltele agricole s-au rupt, crima petrecându-se după ce Poliţia îl amendase pe autor pentru tulburarea liniştii publice, relateaza news.ro.

Potrivit primelor cercetări ale Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, tânărul de 28 de ani i-a omorât pe cei doi soţi, vecini cu acesta, din cauza unor conflicte mai vechi dintre familia sa şi victime.

Într-o primă fază, Ionuţ Feraru a început să-i ameninţe cu moartea pe femeia de 66 de ani şi pe bărbatul de 71 de ani, încercând să intre în curtea lor pe poarta principală, care, însă, era încuiată.Întrucât nu a reuşit acest lucru, susţin anchetatorii, tânărul a revenit în curte şi a rupt o porţiune din gardul comun, după care s-a dus după o coasă aflată într-o magazie.

Între timp, tatăl său s-a urcat pe dealul din spatele casei, acolo unde avea semnal la telefon, şi a sunat la numărul de urgenţă 112, afirmând că fiul său face scandal. Echipajul de poliţie deplasat în Draxeni l-a amendat pe tânăr pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, după care agenţii au părăsit satul.

Ulterior, Ionuţ Feraru a luat coasa din magazie şi a intrat în locuinţa celor doi vecini, pe care a început să-i lovească până când a rupt unealta agricolă. În consecinţă, susţin anchetatorii, tânărul a revenit în curtea locuinţei sale şi a luat o furcă, rupând-o şi pe aceasta în timp ce iși bătea vecinii, scrie news.ro.

În cele din urmă, Ionuţ Feraru a pus mâna şi pe o sapă din curtea celor doi soţi, cu care i-a lovit până când s-a rupt şi aceasta.

După ce şi-a lăsat vecinii într-o baltă de sânge, tânărul s-a dus la un frate de-al său, care locuieşte în acelaşi sat, spunându-i că şi-a omorât vecinii. Bărbatul nu l-a crezut, pe motiv că Ionuţ Feraru era băut, trimiţându-l să se culce într-una din camerele locuinţei.

Miercuri dimineaţă, când s-a trezit, autorul celor două crime s-a dezbrăcat de hainele pline de sânge şi le-a dat fratelui său, spunându-i să le predea anchetatorilor atunci când vor veni să-l caute.

Ulterior, Ionuţ Feraru a fugit pe un câmp din apropierea satului, unde a fost prins de către poliţiştii chemaţi de către fratele său.

”Din păcate, până la această oră, autorul crimelor nu a putut fi audiat din cauza stării avansate de ebrietate în care se află. După ce se va putea comunica cu el, vor fi dispuse măsurile legale ce se impun în acest caz”, a declarat, miercuri, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Alice Ruja.

Recidivist după ce a făcut un an şi jumătate de închisoare pentru că şi-a agresat soţia, Ionuţ Feraru va fi cercetat de către procurori pentru omor calificat şi violare de domiciliu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top