Connect with us
Un alt tanar a fost retinut in cazul mortii suporterului dinamovist

Știri

Cazul mortii suporterului dinamovist: Un al doilea tanar a fost retinut pentru complicitate

Un al tanar, suspectat de complicitate la conflictul din 20 august, de la finalul meciului Steaua-Dinamor, soldat cu moartea unui suporter dinamovist, a fost retinut.

Citeste si: Presupusul criminal al suporterului dinamovist a fost retinut

Citeste si: Suporter dinamovist, mort dupa ce a fost agresat la finalul meciului Steaua – Dinamo

In urma audierilor de la Politia Capitalei, tanarul, Ionut Andrei Patraşcu, in varsta de 26 de ani, a fost retinut pentru 24 de ore, urmand sa fie dus la Tribunalul Bucureşti cu propunerea de arestare preventiva, pentru tentativa de talharie, au declarat, pentru News.ro, surse judiciare.

Potrivit surselor judiciare citate, tanarul de 26 de ani ar fi incercat sa-i smulga unui alt fan fularul cu inscriptia clubului de fotbal, ceea ce ar fi dus la izbucnirea conflictului.

La Politia Capitalei au avut loc, miercuri, noi audieri in cazul conflictului de la finalul meciului Steaua-Dinamo, din 20 august, soldat cu moartea unui suporter dinamovist, caz in care a fost arestat un suspect.

Tribunalul Bucureşti a decis, pe 26 august, arestarea preventiva a lui Alexandru Badea, membru al galeriei echipei de fotbal Steaua suspectat ca a omorat un tanar de 18 ani, suporter al echipei Dinamo, in urma unui conflict care a avut loc la finalul meciului Steaua-Dinamo.

Surse judiciare declarau, pentru News.ro, ca suspectul, in varsta de 25 de ani, a recunoscut la audieri ca a avut loc o altercatie şi ca l-a lovit cu un baston telescopic pe tanarul de 18 ani, care a decedat dupa trei zile de la incident, la Spitalul „Sfantul Pantelimon” din Capitala.

„In noaptea de 20/21.08.2016, in jurul orei 23.40, pe bulevardul Nicolae Grigorescu, in apropierea intersectiei cu strada Constantin Brancuşi, inculpatul a lovit-o cu un obiect contondent in zona capului pe victima M.A.D., in varsta de 18 ani, provocandu-i leziuni care au determinat decesul acesteia, produs la Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Pantelimon in data de 24.08.2016”, preciza Parchetul Tribunalului Bucureşti.

Inainte de a-l duce in fata instantei, anchetatorii au facut şi o reconstituire in teren, cu presupusul autor al omorului, care are locuinta aproape de locul comiterii faptei.

Anchetatorii l-au identificat pe presupusul autor al omorului dupa ce au audiat mai multe persoane.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top