Connect with us
toaleta-07082015

Știri

De cate ori este normal sa te duci la toaleta in timpul zilei

Daca ti-ai pus pana acum intrebarea de cate ori este normal sa te duci la toaleta in timpul zilei, iti prezentam explicatia medicilor.

Daca ti-ai pus pana acum intrebarea de cate ori este normal sa te duci la toaleta in timpul zilei, iti prezentam explicatia medicilor.

Medicii sustin ca daca mergem de prea multe ori pe zi la toaleta putem suferi de anumite boli care ne pot afecta serios sanatatea.

Medicii ne avertizeaza ca nu trebuie sa neglijam aspectele care pot parea mai putin importante in viata noastra, precum de cate ori ne ducem la toaleta in timpul zilei. Este important sa nu lasam sa treaca de la sine ceea ce noua ni se pare o simpla cistita, pentru ca simptomele se pot agrava iar boala va avansa devenind tot mai greu de tratat.

Citeste si: De ce ar trebui femeile sa urineze dupa sex

Urinarea frecventa poate fi o cauza a diabetului, o eventuala sarcina neasteptata, probleme la nivelul prostatei sau chiar un viitor atac cerebral.

Potrivit medicilor, un om normal merge la toaleta de aproximativ 4-5 ori pe zi. In cazul in care mergeti mai des, atunci este indicat sa consultati prerea unui medic specialist.

In cazul in care suferiti de diabet, urinarea frecventa se mansifesta din cauza ca vezica dumneavoastra se va umple prea repede, sustin specialistii. Iar problemele la prostata pot exercita presiune asupra uretrei, din acest motiv veti ajunge sa mergeti mai des la toaleta decat este cazul.

CITESTE SI: RITUALUL DE MAGIE ALBA CARE ALUNGA BOLILE DIN ORGANISMUL TAU

In concluzie, in cazul in care observati ca urinati frecvent in timpul zilei si ca ceva nu este in ordine cu organismul dumneavoastra, cel mai indicat este sa consultati un medic specialist care va depista cu exactitate bolile de care suferiti cat si cauzele acestora.

Sursa foto: fatadepe.net

 

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top