Connect with us
Doliu în Parlamentul României. A murit deputatul Niculae Mircovici

Știri

Doliu în Parlamentul României. A murit deputatul Niculae Mircovici

Este doliu în Parlamentul României. Deputatul de Timiş Niculae Mircovici a decedat, iar vestea a fost dată de soţia acestuia pe pagina de Facebook.

Este al doilea deputat pe care Timişul îl pierde în actuala legislatură, după ce anul trecut a murit şi deputatul Gheorghe Ciobanu. Niculae Mircovici suferea de cancer, iar în ultima vreme boala necruţătoare nu mai putea fi oprită oricâte tratamente a urmat.

Mircovici s-a născut în anul 1958 în comuna timişeană Cheglevici. Deputatul a fost ofiţer al Ministerului Apărării Naţionale, absolvent al Academiei Militare, deputat în ultimele 3 legislaturi, din 2004 şi până acum. A fost, de asemenea, secretar al Camerei Deputaţilor.

Un mare actor din „Harry Potter” a murit

Partidul lui Traian Băsescu, lovit de un scandal cu acuzaţii de fraudă de 11 milioane de lei

Mircovici s-a remarcat ca membru al Uniunii Bulgarilor din Banat, încă de la înfiinţarea ei, imediat după 1989. Peste câteva zile, deputatul de Timiş ar fi împlinit 66 de ani, scrie Opinia Timişoarei.

Mesaj de adio pe Facebook

„Dumnezeu ma cheama la El ! si
Faca-se Voia Ta Doamne !
au fost ultimele cuvinte ale iubitului meu sot.
Odihna cea vesnica da-o lui, Doamne, si lumina cea fara de sfarsit sa-i straluceasca . Sa se odihneasca in pace.„, a scris soţia deputatului pe pagina sa de Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top