Connect with us
Dosar penal in cazul concertului Carla's Dreams din Piatra Neamt

Știri

Dosar penal in cazul concertului Carla’s Dreams din Piatra Neamt

„Urmare a evenimentului din seara zilei de 20.05.2016, ce a avut loc intr-un spatiu comercial din municipiul Piatra Neamt, politistii nemteni au demarat cercetarile in cadrul unui dosar penal privind savarsirea infractiunilor de vatamare corporala din culpa si neluarea masurilor legale privind securitatea si sanatatea in munca sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Piatra Neamt. Astfel, in cursul zilei de astazi au avut loc primele audieri in dosar”, se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Neamt.

Noua persoane care au fost in public la concertul Carla’s Dreams din mall-ul din Piatra Neamt au avut nevoie de ingrijiri medicale, iar patru au ajuns la spital. Oamenilor li s-a facut rau din cauza lipsei de oxigen si a caldurii excesive, avand in vedere ca spectacolul a avut loc intr-un loc foarte mic.

Fromatia Carla’s Dreams a publicat un mesaj dur pe contul de Facebook legat de acest incident, precizand ca va „actiona legal” si va depune plangeri la politie.

„Am oprit concertul din Piatra Neamt. Temperatura imposibil de suportat pentru public, mai ales pentru copii. Mai multe persoane (inclusiv copii) care si-au pierdut cunstienta.

Vom actiona legal. Oamenii au venit la un concert si nu la „mall” si, cu toate ca legal nu este responsabilitatea noastra, Va rugam sa ne scrieti pe mara.ciama@globalrecords.com pentru asistenta juridica gratuita in sensul acestui caz.

Vezi aici VIDEO cu incidentele de la concert!

De asemenea vom sesiza toate organele competente pentru a „sensibiliza” afaceristii care au adus 2 (DOUA!!!!!) baxuri de 6 sticle de jumatate de litru chiar cand a vazut prima persoana scoasa de ambulanta din sala supraplina!

Nu ne vom lasa si ii rugam pe cetatenii din Piatra Neamt sa se solidarizeze in acest caz. Putea fi mult, MULT MAI GRAV!

Acum depunem plangere la politie si lucram la sesizarile necesare. Asa concerte NU trebuie sa aiba loc niciodata! Ne cerem scuze de la toti care au venit cu sufletul deschis acolo, dar altfel nu puteam proceda”, au scris cei de la Carla’s Dreams pe Facebook.

foto:vestea.net

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top