Connect with us
Dramă în familia lui Nicolae Guță. Fiul manelistului se zbate între viață și moarte!

Știri

Dramă în familia lui Nicolae Guță. Imagini socante cu fiul lui Nicolae Guta pe targa

Tragedie fără margini în familia lui Nicolae Guţă! Băiatul manelistului a făcut accident cu maşina, iar acum se zbate între viaţă şi moarte.

Nicolae Guţă trece prin momente de groază! Unul dintre băieţii lui a suferit un grav accident de maşină, în urma căruia este la un pas de moarte.

Nicu, fiul lui Nicolae Guţă, se îndrepta de la Bucureşti spre Petroşani şi nu se afla singur în maşină. Autoturismul în care se afla tânărul este făcută praf.

„Nu există informaţii despre starea de sănătatea a lui Nicu Guţă. La spitalul de Urgenţă din Târgu Jiu, unde a fost dus, împreună cu cealaltă persoană. Până în prezent, nu se ştie care dintre cei doi tineri a condus maşina. Nicu Guţă era însoţit de un alt tânăr, în vârstă de 24 de ani. Maşina a intrat într-un capt de pod, din cauza vitezei.

Accidentul s-a produs în comuna Drăguţeşti, din judeţul Târgu-Jiu. Maşina rula cu o viteză foarte mare şi într-o curbă s-au izbit într-un cap de pod. Cei doi pasageri, pasagerul şi şoferul, erau unul peste altul. Nici măcar martorii nu au putut stabili cine se afla la volan. Tinerii au fost scoşi din maşină de martori. Cei doi tineri sunt conştienţi. Nicu Guţă se află în acest moment la RMN, pentru a vedea ce răni a suferit la coloană. L-am întrebat pe Nicu Guţă dacă este bine şi mi-a răspuns un „da” încet, dar asta înseamnă că este bine.

Poliţiştii se află la spital şi i-au testat pe ambii tineri cu etilotestul Poliţiştii ne-au comunicat că numai unul dintre ei nu a consumat alcool, dar nu se ştie care şi cine a condus maşina”, a declarat corespondentul Gabriela Mladin la „Agentul VIP”, de la Antena Stars.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top