Connect with us
OPREA:

Știri

Gabriel Oprea are noi probleme cu justitia! Ce acuzatii i se aduc

Fostul vicepremier si ministru de Interne Gabriel Oprea este urmarit penal intr-un nou dosar, legat de cheltuirea unor bani din fondul operativ al DIPI in scop personal.

„Luand cunostinta de rezultatele supunerii la vot, de catre plenul Senatului, la data de 24 februarie 2016, a cererii transmise de D.N.A (cerere de incuviintare a urmarii penale), procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Sectia de combatere a coruptiei au dispus efectuarea urmaririi penale fata de OPREA GABRIEL, in prezent senator in Parlamentul Romaniei, care a indeplinit functiile de viceprim-ministru pentru Securitate Nationala si ministru al Afacerilor Interne, pentru infractiunea de abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit.

Suspectului OPREA GABRIEL i s-au adus la cunostinta calitatea procesuala si acuzatiile, in conformitate cu prevederile art. 307 Cod de procedura penala”, se arata intr-un comunicat al DNA.

Se pare ca Gabriel Oprea este urmarit penal intr-un dosar privind cumpararea unui automobil AUDI in valoare de peste 90.000 de euro, cu bani din fondul operativ al Directiei Informatii si Protectie Interna (DIPI), pe care l-ar fi folosit in scop personal. In acelasi dosar este acuzat si fostul sef al Directiei.

Gabriel Oprea s-a prezentat miercuri la DNA pentru a i se aduce la cunostinta acuzatiile.”Nu am facut decat sa ma supun regulilor de protectie. Sunt nevinovat si imi voi dovedi nevinovatia”, a spus liderul UNPR, la iesirea de la sediul Directiei Nationale Anticoruptie.

Citeste si: Lovitura dura pentru Madalin Voicu si sotia sa. Ce a decis DNA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top