Connect with us
George Becali construieşte un spital cu medici fără de arginţi şi tratamente alternative

Știri

George Becali construieşte un spital cu „medici fără de arginţi” pentru tratarea bolnavilor de cancer

George Becali s-a văzut cu ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi i-a spus de dorinţa sa de a construi un mare spital în Capitală.

„Sunt câteva aparate pe care le cumpărăm din Germania şi costă câteva milioane de euro. Există alte metode prin care pot fi vindecaţi pacienţii, nu doar prin citostatice şi radioterapie. Spitalul va fi construit în Pipera, mă gândesc la vindecare naturistă.

La Hristos te duci cu o sacoşă. Dacă nu ai în sacoşă milostenie şi dragoste, n-ai făcut nimic. Eu vreau să bag mâna în sacoşă şi să scot un spital. Se spune bolnav am fost şi m-ai cercetat, aşa spune Hristos… Sau spune flămând am fost şi mi-ai dat să mănânc. Şi omul întreabă: când, Doamne, am făcut asta? Şi Hristos spune: Când pe un frate al tău l-ai ajutat, pe mine m-ai ajutat. De unde vine dragostea?

Gigi Becali și fostul soț al Elenei Băsescu, război din cauza banilor. Acuzații fără precedent

George Becali îi ia apărarea Laurei Codruța Kovesi

Din milostenie! Cum pot să spun ca am dragoste pentru oameni dacă stau cu banii în bancă şi nu folosesc banii ca să salvez vieţile oamenilor? Asta e mentalitatea mea! Ca să am mântuire, trebuie să îi dau tot ce mi-au dat Hristos.

La început vor fi doctorii fără de arginţi. Vor fi medici ai Bisericii. Om al Bisericii înseamnă un om care face o cruce de închinare şi îi mulţumeşte lui Dumnezeu. Doctorii vor fi fără de arginţi. Am vorbit cu un doctor care e fără de argint.

I-am zis: ce e da e da, ce e nu, e nu. Mi-a vorbit medicul din Sfânta Evanghelie, deci a citit. Ministrul ăsta al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, este un om… am vorbit cu el, m-a întâlnit cu el, e un om de ispravă”, a declarat omul de afaceri la Antena 3.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top