Connect with us
Gregorian Bivolaru trebuie sa ofere explicatii cu privire la modul in care a fugit din tara, in 2004

Știri

Gregorian Bivolaru, audiat la Politia Capitalei

Gregorian Bivolaru este audiat chiar in aceste momente la Politia Capitalei. El a fost adus pentru a da mai multe explicatii referitoare la fuga sa din Romania, din 2004, desi era urmarit penal.

Citeste si: Gregorian Bivolaru, in fata magistratilor de la Tribunalul Bucuresti

Citeste si: Remus Cernea l-a dat pe Gigi Becali in judecata! Ce i-a transmis finantatorul Stelei

Gregorian Bivolaru s-a aflat mai bine de 10 ani pe lista celor mai cautate persoane a Politiei Romane. Profilului sau ii erau adaugate si anumite date personale. Era mentionat faptul ca este nascut la 13 martie 1952 si , de asemenea, era precizat faptul ca motivul urmaririi sale este pedeapsa de 6 ani de inchisoare pentru act sexual cu minor.

Dupa 8 luni de la plecarea din tara, Bivolaru a fost prins si arestat in Suedia, insa a cerut azil politic, care i-a si fost acceptat de autoritati.

In luna februarie a acestui an, Bivolaru a fost prins in Franta si a fost extradat in Romania in iulie, pentru a-si exercita pedeapsa de 6 ani de inchisoare pentru act sexual cu minor.

Dupa ce a fost incarcerat, Gregorian Bivolaru a inceput o serie de demersuri pentru a scapa de puscarie. A depus la Tribunalul Bucuresti o contestatie la executare, care a avut primul termen pe 22 august. El a cerut instantei sa i se scada un an din pedeapsa, perioada in care s-a aflat in custodia autoritatilor franceze si suedeze. Cauza a fost amanata pentru data de 6 octombrie.

Gregorian Bivolaru a dat o declaratie, la Tribunalul Bucuresti, prin care a spus ca nu l-a ajutat nimeni sa fuga din tara.

Bivolaru mai este vizat si intr-o ancheta in Italia, legata de activitatile MISA, printre acuzatii fiind si recrutarea tinerilor pentru practicarea de orgii sexuale si pornografie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top