Connect with us
Horoscop 31 august 2016. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.

Știri

Horoscop zilnic 31 august 2016. Berbecii sunt tensionati

Leu

Tu esti un creator prin excelenta si tot ce iese azi din mintea sau din mainile tale e demn de lauda, din partea altora, si de mandrie, din partea ta. Canalizeaza-ti energia fantastica spre un domeniu care poate creste azi sub ochii tai, ca un aluat pus la dospit, deci nu pierde vremea cu lucruri marunte si nici nu te multumi sa te ocupi de sarcini de rutina.

Azi se poate naste ceva deosebit din resursele pe care le pui in joc, pentru ca esti bine sustinut de inspiratie, de spirit de initiativa, de imaginatie bogata, de un spirit creativ iesit din comun, care, puse laolalta, pot duce la rezultate de exceptie. Apuca-te de treaba, deci!

Citeste si: TOP 3 Zodii care fac scandal
Fecioara

Primesti o informatie care are un rol stimulativ asupra ta. Iti da alt chef de actiune, de implicare, iti amplifica sperantele ca nu mai e mult pana ce vei ajunge la un anumit tel, deci nerabdarea ta creste cu fiecare clipa care te apropie de acel moment de varf.

Omul care iti apare azi in cale si fata de care simti o anumita atractie sau afinitate, poate deveni, de acum inainte, un prieten de nadejde care intotdeauna va avea pentru tine un sfat bun, o solutie salvatoare sau o vorba de incurajare la greu. Tine-l alaturi de tine cat mai mult, pentru ca iti vrea binele!

Horoscop 31 august 2016

Balanta

Esti un pic indus in eroare de o situatie ce pare mult mai frumoasa decat este in realitate si, daca nu te trezesti la timp, ai putea consuma inutil timp pretios. Deschide bine ochii si trezeste-te inainte de a fi dus prea departe aceasta iluzie, ca nu cumva sa se umfle ca un balon pana la maximum!

Apar suficiente semnale de alarma pe parcurs care iti atrag atentia sa te opresti din vaslit pentru ca te indrepti intr-o directie iluzorie, ambalata intr-o stralucire de aur fals. Daca ai putea schimba imediat macazul spre altceva, nu ar fi chiar energie risipita, deci cauta sa te folosesti de tot ce-ai cladit pana aici.

Scorpion

Nu te baza pe o singura sursa de bani in totalitate, pentru ca nici nu stii cand izvorul respectiv seaca si ramai… lefter. Cel mai bine e sa dramuiesti cu prudenta resursele de venit, fara a le crede infinite. Nimic nu tine vesnic, nici bunastarea, nici bogatia, ca atare nu te increde in totalitate ca daca acum robinetul curge fara intrerupere, o va tine asa tot timpul.

Daca vezi ca incep sa apara hopuri in primirea anumitor bani, e un avertisment ca trebuie s-o lasi si tu mai moale cu unele capricii financiare, abuzuri si cheltuieli inutile.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top