Connect with us
Incendiu Pitești

Știri

Incendiu la o școală din Pitești

Panică la o școală din Pitești! Un incendiu a izbucnit la primele ore ale dimineții, la scurt timp după ce elevii au început orele.

Update 10:25: O fetiță a fost dusă de urgență la SMURD după ce a suferit un atac de panică, transmite Antena 3.

Știre inițială: În momentul izbucnirii incendiului, în școală se aflau 600 de elevi. Aceștia sunt elevi de la grupa pregătitoare până la clasa a VIII-a. Copiii au declarat că au știut ce să facă, pentru că au făcut mai multe exerciții de simulare a unui incendiu.

Elevii şi profesorii unei şcoli din municipiul Piteşti s-au autoevacuat, luni dimineaţă, după ce unitatea de învăţământ s-a umplut cu fum degajat de la tabloul electric al clădirii. Pompierii sosiţi la faţa locului au constatat că a fost vorba despre efectul termic al curentului electric în condiţiile în care imobilul este vechi. Nimeni nu a fost rănit, însă o fetiţă a suferit un atac de panică.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, Mădălina Epure, aproximativ 600 de elevi şi 40 de profesori de la Şcoala nr 19, din cartierul piteştean Găvana, au întrerupt cursurile şi s-au autoevacuat, luni dimineaţă, după ce din tabloul electric al clădirii a început să iasă un fum dens.

Pompierii sosiţi la faţa locului au constatat că nu este nevoie să intervină pentru a stinge vreun incendiu întrucât de la tabloul electric nu ieseau flăcări şi au stabilit că fumul a fost degajat ca urmare a efectului termic al curentului electric în condiţiile în care clădirea este veche.

În urma incidentului, nimeni nu a fost rănit, însă o fetiţă de 13 ani a suferit un atac de panică, scrie news.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top