Connect with us

Știri

Update: Incendiul puternic din Cluj-Pata Rat nu a fost stins nici dupa 12 ore

Incendiul de la groapa de gunoi din zona Pata Rat din Cluj Napoca nu a fost stins nici dupa 12 ore de la izbucnire. Groapa de gunoi a luat foc, nu s-au inregistrat victime si nici nu exista pericolul ca flacarile sa se extinda.

Citeste si: O bomba a explodat la Bruxelles

Citeste si: Aeroport evacuat in urma unui presupus atac armat

UPDATE 29 august: Incendiul nu a fost lichidat nici dupa 12 ore de la izbucnire. Politia a deschis dosar penal pentru distrugere din culpa. De cealalta parte, pompierii spun ca situatia este sub control si nu exista riscul ca flacarile sa se extinda. In plus, Protectia Mediului a dat asigurari ca fumul degajat nu prezinta risc de poluare.

UPDATE 28 august: La fata locului au ajuns 6 autospeciale si este asteptata si o cisterna cu apa de la Regia Autonoma a Domeniului Public (RADP) Cluj. Pompierii urmeaza sa stinga si focarele mocnite, operatiune care va dura cateva ore, insa nu exista niciun pericol de extindere a incendiului la casele aflate in imprejurimi.

La fata locului au fost detasate mai multe masini de pompieri pentru a tine sub control incendiul.

Andrei Biris, purtatorul de cuvant ISU Cluj a declarat pentru Digi 24 ca sunt patru autospeciale de pompieri care intervin in acest moment pentru stingerea incendiului.

Citeste si: Salvati de pe o insula pustie dupa ce au scris un mesaj pe nisip

„Va fi o interventie de lunga durata” declara Andrei Biris.

”Patru autospeciale ale pompierilor intervin la un incendiu izbucnit pe o rampa temporara de deseuri din zona Pata Rat, din Cluj-Napoca, nefiind inregistrate victime. Din primele informatii, nu este pericol de extindere a flacarilor. Nu se cunosc cauzele care au dus la izbucnirea incendiului, se vor face cercetări in acest sens”, a declarat Biris.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top