Connect with us
La un pas de moarte din cauza unei tigari electronice

Știri

La un pas de moarte din cauza unei tigari electronice

Un barbat a ajuns la spital cu arsuri de gradul 2, dupa ce tigara electronica i-a explodat in buzunar. Camerele de supraveghere au surprins momentul exploziei.

Un barbat a ajuns la spital cu arsuri de gradul 2, dupa ce tigara electronica i-a explodat in buzunar. Aflat la cumparaturi intr-un magazin, hainele barbatului au luat foc din cauza exploziei iar incidentul a fost la un pas de o tragedie.

Barbatul se afla intr-un magazin alimentar in momentul in care a avut loc explozia. Camerele de supravegere au surprins momentul in care acesta a scos din buzunar banii pentru a plati iar in momentul imediat urmator a avut loc o explozie. Pantalonii fumatorului au luat foc iar acesta a reusit sa iasa din magazin si a fost salvat de proprietarul magazinului cu un stingator.

Din nefericire, barbatul a ajuns la spital cu arsuri de gradul 2 pe picioare.

Ce este tigara electronica?
Conceput sa imite aspectul unei tigari normale, dispozitivul consta intr-un cartua ce contine nicotină lichida si un sistme de incalzire. Prin tragerea de la un capăt al tigarii, lichidul plin cu nicotina trece prin aceasta componentă, fiind transformat intr-un vapor vizibil care este inhalat si apoi expirat.

Tigara electronica, folosita tot mai des pe baza convingerii ca asa te poti lasa de fumat, este subiectul de discutie al momentului. Mai ales si din cauza legii anti-fumat. Asadar, este bine sa folosim tigara electronica sau nu?
CITESTE SI:Uite ce păţeşti dacă stai lângă un fumător de ţigară electronică
CITESTE SI: Ce ai pati daca ai arunca un muc de tigara pe o strada din Paris. Esti de acord cu asta?

1 Comment

1 Comment

  1. vipercig

    2016-03-02T12:54:07+02:00 at 12:54

    Pe bune? Este un alt articol defaimator despre tigara electronica si atat! Daca achizitionezi una de calitate, este imposibil sa se intample asta!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top