Connect with us
Mama polițistului Bogdan Gigină, mesaj pentru Gabriel Oprea: "Nu cunoaște sensul cuvântului demnitate"

Știri

Mama polițistului Bogdan Gigină, mesaj pentru Gabriel Oprea: „Nu cunoaște sensul cuvântului demnitate”

Carmen Gigină, mama poliţistului Bogdan Gigină, spune că Gabriel Oprea nu cunoaşte sensul cuvântului „demnitate”, după ce fostul vicepremier a declarat, în urma audierii sale la DNA, în dosarul în care este suspectat de uciderea din culpă a poliţistului, că va trece peste această tragedie „cu demnitate”.

„Încerc să trec cu demnitate peste această tragedie, spune domnul general Oprea. Părerea mea este că nu cunoaşteţi sensul acestui cuvânt. Există DEX-ul. Dacă aţi fi făcut dovada acestei calităţi, astăzi am fi avut răspunsul pentru moartea celui care v-a asigurat traseul… Da, chiar aşa”, a scris Carmen Gigină pe Facebook.

Fostul ministru al Afacerilor Interne Gabriel Oprea a declarat, luni, la ieşirea de la DNA, că are calitatea de suspect în cazul morţii poliţistului Bogdan Gigină, arătând că în seara de 20 octombrie 2015 s-a întâmplat „un accident nefericit, o tragedie” şi cere iertare familiei acestuia.

Oprea a spus că, după accident, autoturismul în care se afla s-a oprit, dar poliţistul din maşina care îi însoţea, naşul lui Gigină, le-a făcut semn să plece, fostul ministru precizând că el abia după 15 minute a aflat ce s-a întâmplat.

„Am fost chemat în calitate de suspect. Este crucea pe care o voi purta toată viaţa. Este o tragedie. Eram, se ştie public, în timpul serviciului, veneam de la o instituţie parteneră”, a spus fostul vicepremier Gabriel Oprea, după ce a fost la Direcţia Naţională Anticorupţie, unde a stat aproximativ 30 de minute, fiind citat pentru a fi pus sub acuzare pentru ucidere din culpă, în cazul morţii poliţistului Bogdan Gigină.

Fostul ministru de Interne a mai spus că timp de 30 de luni, cât a fost ministru al Apărării, a mers cu maşina lui, pe benzina pe care el a plătit-o, dar de când a ocupat poziţia de ministru de Interne i s-a explicat că sunt alte reguli pe care trebuie să le respecte.

„Când am venit la MAI, am vrut să merg cu maşina mea, dar mi s-a explicat foarte clar că sunt alte reguli, având în vedere Ministerul de Interne. Cereţi acest regulament din anul 2000. (…) Eu nu am folosit maşina 24 din 24 de ore. (…) Voi trece prin această tragedie cu demnitate”, a precizat Gabriel Oprea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top