Connect with us
Numele membrilor trupei Goodbye to Gravity vor ajunge pe Marte

Știri

Monument dedicat victimelor din Colectiv, inaugurat duminică, la un an de la tragedie

Un monument în memoria victimelor din Colectiv va fi inaugurat duminică în Piața Bucur din Capitală, la un an de la producerea tragediei.

Monumentul este reprezentat de un înger, sculptat în bronz, așezat pe un soclu de piatră de Dobrogea. Statuia are o înălțime de 1.60 metri și este realizată de artista Elena Surdu Stănescu.

„Costul monumentului a fost de 70.000 de euro, bani proveniţi din donaţii, dar şi de la bugetul local al Primăriei Sector 4. ”Am apelat şi la ei pentru că nu am putut să strângem toţi banii”, a spus Eugen Iancu, președintele Asociației Colectiv GTG 3010, citat de news.ro.

Inaugurarea monumentului va fi făcută duminică, la ora 13.00.”Duminică vom fi toţi acolo, sau cei care mai suportă aglomeraţia şi presa”, a precizat Eugen Iancu, cel care şi-a pierdut copilul în urma incediului din clubul Colectiv, pe Mihai Alexandru de 25 de ani.

Duminică, se împlinește un an de la tragedia din clubul Colectiv. În seara de 30 octombrie 2015, trupa Goodbye to Gravity a susținut un concert în clubul bucureștean, pentru a-și promova cel de-al doilea album al formației. Un incendiu a izbucnit din cauza efectelor pirotehnice, care a dus la moartea a 64 de tineri. Totodată, mai mult de 160 de tineri au fost răniți.

 

1 Comment

1 Comment

  1. anonim

    2016-10-26T01:24:39+03:00 at 1:24

    un gest foarte frumos

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top