Connect with us
Greseala fara margini a unui spital din judetul Cluj

Știri

O familie indoliata din Cluj a ingropat un alt mort, din cauza unei greseli a spitalului

Greseala fara margini a unui spital din judetul Cluj. O familie indoliata a ingropat un alt mort, dupa ce morga a incurcat cadavrele.

Citeste si: Dictatorul uzbek Islam Karimov a murit – surse

Citeste si: Zi de doliu national, azi, 2 septembrie, pentru victimele cutremurului din Italia

O familie din Nires au plans si au ingropat o straina. Potrivit Dejeanul.ro, membrii unei familii au ridicat de la Morga Spitalului Municipal Dej cadavrul unei alte femei, pe care au si ingropat-o.

Femeia, in varsta de 74 de ani, a murit duminica la Spitalul din Dej. Tot in aceeasi zi a murit si o alta femeie, in varsta de 66 de ani, care nu avea specificata nicio adresa in actele din spital.

In ziua inmormantarii, aporpiatii, rudele si vecinii care au condus-o pe femeie pe ultimul drum au observat ca femeia nu seamana absolut deloc cu cea pe care au cunoscut-o, insa toata lumea s-a gandit ca in urma autopsiei a suferit o transformare.

Insa, totul a iesit la iveala dupa doua zile de la inmormantare. Spitalul a reusit sa cobtacteze o ruda a femeii, care nu avea nicio adresa in acte. Un nepot al acesteia a ridicat cadavrul de la Dej. El si-a dat seama ca femeia nu este ruda sa abia la Cluj-Napoca cand a descris sicriul, relateaza Dejeanul.ro.

Nepotul femeii a venit la Spitalul din Dej si le-a cerut socoteala medicilor, iar in acelasi timp politia a deschis o ancheta.

In cele din urma, angajatii la Medicina Legala au deshumat vineri cadavrul femeii din Cluj-Napoca, care fusese inmormantata, iar fiecare familie si-a condus ruda pe ultimul drum.

Cercetarile sunt in desfasurare, politia a deschis o ancheta pentru neglijenta in serviciu si urmeaza sa se stabileasca cine este vinovat de aceasta situatie.

Sursa foto citynews.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top