Categorii Știri

Reactia lui Boureanu in scandalul cu fiica sa: „Lipsea mult de acasa, mergea prin…”

Politistii au deschis dosar penal in cazul lui Cristian Boureanu, dupa ce acesta si-a agresat fata in plina zi, pe o artera din Bucuresti.

Fostul politician spune ca a aflat de pe retelele de socializare ca fiica sa Ioana (15 ani) nu este cu mama sa si a inceput sa o caute. Dupa ce a gasit-o, lucrurile au luat o intorsatura neasteptata. Jandarmii care se aflau la o ambasada de pe soseaua Nordului au vazut scandalul, iar unul dintre ei a sunat la 112, anuntand ca un barbat incearca sa urce cu forta o tanara in masina.

Oamenii legii i-au escortat pe protagonistii incidentului la secita 2 de politie, pentru a da explicatii. Cristian Boureanu spune ca fiica sa lipseste mult de acasa. „Fiica mea lipsea foarte mult de acasa, mergea prin Centrul Vechi si se distra si la 15 nu e normal asa ceva. Maica-sa o influenta foarte mult la chestii de genul asta”, a spus fostul deputat.

De cealalta parte, Ioana spune ca a fost batuta rau de Cristian Boureanu. „M-a luat de par. Vreau sa raman cu mama. Da, ma cert des cu tatal meu si a dat de multe ori in mine. Au fost momente cand m-a batut rau. El nu vrea sa stau in Bucuresti cu mama mea.”

Citeste si: Cristian Boureanu, ridicat de politisti in trafic, dupa ce si-a batut fiica

La sectia de politie a mai ajuns si Irina, mama fetei, de care Boureanu a divortat acum 12 ani. Politia a deschis un dosar pentru rele tratamente aplicate minorului, iar Protectia Copilului a fost sesizata.

Se pare ca Ioana este o adolescenta rebela, care ar fi avut probleme si la scoala, iar ea si tatal sau nu sunt la primul incident de acest gen.

Ioana Boureanu

 

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More