Connect with us
A MURIT după ce a consumat un număr record de calorii! Nici medicilor nu le-a venit să creadă!

Știri

A MURIT după ce a consumat un număr record de calorii! Nici medicilor nu le-a venit să creadă!

Nu toată lumea ia în serios avertismentele date de medici și nutriționiști atunci când vine vorba de sănătatea organismului. Multe persoane au impresia că se vor descurca, indiferent ce și cât mănâncă pe zi și că nu e totul atât de grav precum se descrie.

În realitate, obezitatea morbidă aduce moartea. Este și cazul unei femei, cele mai grase din Marea Britanie, care a murit după ce a consumat 6.000 de calorii zi de zi.

Brenda Flanagan – Dabies nu se putea opri din mâncat. Consuma zilnic 6.000 de calorii și mânca orice. După mai multe controale amănunțite, medicii i-au spus să piardă din greutatea sau va muri, așa de categoric cum sună. Voința Brendei din păcate nu a fost la fel de puternică precum dorința de a mânca pe nesăturate.

Fostul soț al Brendei, Ron, trage acum un semnal de alarmă întregii lumii asupra ceea ce înseamnă cu adevărat obezitatea, declarând pentru presa britanică faptul că a încercat mereu să o îndepărteze pe soția sa de tonele de calorii zilnice.

Nu doar că alimentele reprezentau deja o boală pentru Brenda, dar aceasta consuma excesiv de mulți bani pe mâncare: 250 de lire în fiecare zi pe mezeluri și chipsuri de la Tesco. Din cauza greutății sale, Brenda a fost incapabilă să meargă pe jos. Cobora câteva trepte și era deja depășită de situație.

Fostul soț spune că a trăit clipe extrem de dificile alături de Brenda, și, astăzi, privește cu regret tot ce s-a întâmplat. Britanica era asistată și atunci când făcea duș, iar ziua și-o petrecea în pat.

De asemenea, soțul ei, Ron, spune că a încercat să ”extirpe” obezitatea, făcându-i o ofertă Brendei de a face o operație de liposucție care costa 12.000 de lire sterline, însă Brendei îi era frică de această operație și… neputința a învins-o.

Citește și: Creștea în greutate și nicio dietă nu funcționa. Ce au descoperit medicii în stomacul unei femei

Citește și: Dieta Day-Off: noul regim de slabit al lui Dr. Oz

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top