Connect with us
Scruburi pe care le faci la tine acasa

Știri

Scruburi eficiente pe care le faci cu usurinta la tine acasa

Le prepari la tine acasa! Scruburi eficiente care iti vor catifela pielea in cateva minute!

Se stie! Noi, femeile, cheltuim sume enorme pe produse si tratamente cosmetice cu scopul de a arata perfect. Un loc special in ritualurile noastre de infrumusetare este destinat ingrijirii pielii.

Te-ar putea interesa si: Foloseste uleiul de cocos in ritualul tau zilnic de frumusete

Te-ar putea interesa si: Mierea de Manuka – cum si de ce sa o folosesti

Specialistii recomanda ca inainte de hidratare si catifelare sa iti exfoliezi pielea de celulele moarte si cel mai indicat ar fi sa folosesti un scrub preparat in casa chiar de tine. Echipa Huff.ro iti arata cum!

1. Scrub cu cafea pentru corp

Scrub cafea

Ingredientele necesare:

– zahar

– cafea macinata

– ulei de masline

Pentru acest scrub trebuie sa amesteci zaharul si cafeaua, dupa care sa adaugi uleiul. Produsul obtinut trebuie aplicat sub dus, dupa ce folosesti gelul de dus – in acest mod te asiguri ca porii sunt deschisi.

2. Scrub cu malai, miere si lamaie

Scrub malai

Ingredientele necesare:

– jumatate de cana de malai

– 4 linguri cu miere

– pulpa si sucul de la o lamaie

In primul rand se amesteca malaiul cu mierea, iar la final se adauga pulpa si sucul de la o lamaie. In afara de faptul ca malaiul indeparteaza celulele moarte, lamaia are rol astringent si iti invaluie pielea intr-un miros racoritor.

3. Scrub cu sare de mare si ulei de jojoba

Scrub sare de mare

Ingredientele necesare:

– sare de mare

– ulei de jojoba

-ulei esential preferat

Acest scrub este perfect pentru a obtine o piele catifelata ca de bebelus. Pentru acest produs de exfoliere ai nevoie de o cana de sare de mare, cinci linguri de ulei de jojoba pe care il gasesti cu usurinta la plafar si cateva picaturi din uleiul esential preferat.

Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci ingredientele si sa aplici amestecul astfel obtinut pe tot corpul, inainte de dus. Apoi, lasa tratamentul abraziv sa actioneze timp de aproximativ 15 minute.

Posibilitatile obtinerii unui astfel de produs din diferite ingrediente sunt nenumarate! Totul sta in imaginatia ta! Daca ai alte idei te invitam sa ne scrii printr-un comentariu!

Sursa foto bioaddict.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top