Categorii Știri

Servicii hoteliere… curioase

Atunci când îți planifici un weekend romantic la hotel sau o vacanță cu familia ta, te aștepți deja la ceva banal. Însă cine a zis că toate hotelurile sunt identice? Servicii hoteliere există cât cuprinde, care mai de care mai interesante și mai… curioase.

UN POVESTITOR CARE TE ADOARME
Ți-ar plăcea să te adoarmă cineva spunându-ți povești în camera ta de hotel? Printre serviciile hoteliere cele mai stranii se numără taman acesta. Hotelul Andaz din Londra le pune la dispoziție clienților un interpret care le citește fragmente din povești pentru a-i adormi. Acesta urcă în camera ta și stă la patul tău spunându-ți basme cu o voce melodioasă.

CITEȘTE ȘI: 6 PĂRȚI ALE BUCĂTĂRIEI PE CARE NU LE CUREȚI CUM TREBUIE

PERSONAL SHOPPER
Hotelul Barcelo Renacimiento din Sevilla, Spania, îți pune la dispoziție un shopper personal, adică o persoană care te consiliază la cumpărături. Această persoană este de mare utilitate mai ales dacă nu cunoști foarte bine orașul în care tocmai ai poposit și magazinele lui cele mai interesante.

ÎNCĂLZITORUL UMAN DE PATURI
Mda, asta chiar este ciudat! Hotelul Holiday Inn Kensington Forum are un angajat, pe lângă recepționeri și femeile de serviciu, care are rolul de a se pune în paturile clienților pentru a le încălzi cu căldura corporală.

UN TOPOGAN PENTRU A COBORÎ LA MASĂ
Vrei să iei micul dejun și ți-e lene să cobori jos din camera de hotel? Hotelul Barcelo Malaga, din Malaga, Spania, le oferă clienților un topogan uriaș pe care pot coborî la micul dejun.

CONDIȚII ȘI PENTRU MASCOTA TA
Să mergi cu câinele sau pisica ta la hotel poate fi o reală provocare, însă hotelul Barcelo Montecastillo le oferă mascotelor condiții regești: bol pentru mâncare, apă, o punguță de oase pentru câini, un centru de înfrumusețare pentru animale și un ghid gratuit al unui medic veterinar.

Acest articol a fost actualizat la: 2016-01-20T18:03:13+02:00 18:03

Share
Scris de
Huff

Acest site foloseste cookies.

Read More