Connect with us
Un bărbat de 32 de ani, din Zimbabwe, a luat o decizie șocantă după ce a descoperit că soția îl înșela cu nimeni altul decât...

Știri

Și-a prins soția cu noul său iubit. Când a aflat cine este amantul, s-a sinucis

Donald Fambawapota, un polițist în vârstă de 32 de ani din Zimbabwe, se despărțise de soția sa în urmă cu 8 luni. De atunci locuia cu chirie. Într-o zi, și-a vizitat soția și așa a aflat că aceasta își făcuse un alt iubit. Acesta era nimeni altul decât cel mai bun prieten al soțului și totodată colegul lui de muncă.

Ce a facut bărbatul când a aflat că soția îl înșela cu prietenul lui

Bărbatul și-a confruntat fosta sotie, iar aceasta i-a declarat că este îndrăgostită de prietenul lui. Mai mult, ea a recunoscut că se întâlnesc de mai mult timp. Cuprins de furie, Donald și-a lovit soția, fapt pentru care a fost reclamat la poliție.

Bărbatul a fost surprins să constate că soția sa l-a dat pe mâna autoritatilor și tot ea a fost cea care i-a achitat și amenda în valoare de 20 de dolari.

Cu toate acestea, bărbatul nu s-a oprit aici. Într-o zi a mers la locuința fostei soții și a percheziționat casa, motiv pentru care a fost dat din nou pe mâna autorităților.

Însă, polițistul Donald Fambawapota nu a suportat rușinea de a se prezenta instanței. Așa că el a decis să-și pună capăt zilelor înainte ca procesul să înceapă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top