Connect with us
Stirile zilei 23 august 2016. Cele mai importante subiecte de azi. Principalele stiri ale acestei zile prezentate de huff.ro.

Știri

Stirile zilei 23 august 2016. Principalele stiri de azi

Stirile zilei 23 august 2016. Cele mai importante stiri de azi. Principalele subiecte

1.Rezultat surprinzator: Testele arata ca produsele Hexi Pharma erau conforme!

Testele realizate de Institutul Cantacuzino arata ca produsele Hexi Pharma erau in normele legale, transmit televiziunile de stiri. Asadar, concentratia diluantilor ar fi in limitele legale impuse de Uniunea Europeana. Citeste aici mai multe!

2.Vicepresedintele Agentiei Nationale a Medicamentului a fost retinut de DNA.

Lazar Iordache, vicepresedinte al Agentiei Nationale a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale (ANMDM), a fost retinut de procurorii DNA. El este acuzat de dare de mita si cumparare de influenta. El va fi prezentat Tribunalului Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva. Citeste aici mai multe!

3. Inundatii in Capitala!

Inundatii in Bucuresti in noaptea de luni spre marti. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU), 25 de case au fost inundate, insa apa a patruns si in 33 de curti sau gradini si 16 subsoluri. Echipajele ISU au folosit 126 de mijloace tehnice in interventiile lor. Citeste aici mai multe!

4. Fotbalistul Wesley, tinta unei glume proaste

Presa araba a facut astazi un anunt soc: Wesley Lopes a murit. Intr-un final, s-a dovedit a fi vorba despre o informatie eronata. Citeste aici mai multe!

5. Trump o ataca din nou pe Hillary Clinton

Donald Trump, candidatul republicanilor la Casa Alba, i-a cerut contracandidatei democrate Hillary Clinton sa inchida ONG-ul Clinton Foundation, finantat de fostul presedinte Bill Clinton. Prezidentiabilul republican a afirmat ca aceasta este o „organizatie corupta”, nu una care sa faca acte de caritate, relateaza AFP. Citeste aici mai multe!

6. Un barbat a murit dupa explozia de la Petromidia

Una dintre cele patru victime ale exploziei de la Rafinaria Petromidia din Navodari a murit in aceasta dimineata. Este vorba despre un barbat care avea arsuri de gradul III pe aproape tot corpul. Citeste aici mai multe!

7.Baroul Bucuresti a amanat dezbaterea privind excluderea lui Ponta pentru 31 august

Consiliul Baroului Bucuresti a amanat pentru data de 31 august dezbaterea cererii privind excluderea din barou a lui Victor Ponta, a declarat marti decanul Baroului Bucuresti. Citeste mai mult pe realitatea.net!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top