Connect with us
Stirile zilei 30 august 2016. Principalele stiri ale acestei zile prezentate de huff.ro. Cele mai importante subiecte de astazi.

Știri

Stirile zilei 30 august 2016. Principalele stiri de azi

Stirile zilei 30 august 2016. Principalele stiri de astazi. Cele mai importante stiri ale acestei zile.

AP a identificat cel putin 72 de gropi comune lasate in urma de ISIS in Irak si Siria, unde s-ar afla mii de cadavre | citeste

Dacian Ciolos l-a numit pe Mihai-Cristian Marculescu SEF la DIPI | citeste

Cutremur Italia: Premierul Ciolos si ministrul Pislaru se intalnesc cu ranitii si rudele lor

Premierul Dacian Ciolos s-a deplasat astazi in Italia, pentru a discuta cu romanii raniti in tragedia de la Amatrice. Dacian Ciolos si Dragos Pislaru, ministrul Muncii, s-au intalnit cu romanii raniti si cu cei aflati in tabara de sinistrati din zona Amatrice. Citeste aici mai multe!

George Copos, audiat la DNA pentru cartile scrise in inchisoare

Copos a ajuns marti dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, unde va fi audiat in cazul asa-ziselor lucrari stiintifice scrise de mai multi detinuti celebri in spatele gratiilor. Citeste aici mai multe!

Pakistanez, expulzat din Romania pentru propaganda jihadista

Serviciul Roman de Informatii (SRI) a anuntat ca magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti (CAB) au hotarat expulzarea unu pakistanez, care si-a castigat dreptul de a sta in tara noastra dupa ce s-a casatorit cu o romanca. Citeste aici mai multe!

ALEGERI SUA: Scandal sexual in tabara lui Hillary Clinton!

Huma Huedin, unul dintre principalii consilieri din campania electorala a lui Hillary Clinton, a decis sa divorteze, dupa ce sotul acesteia a fost implicat intr-un scandal sexual. Citeste aici mai multe!

Tinerii care au batut un adolescent in Cluj, acuzati de tentativa de omor

Cei doi agresori din Cluj sunt acuzati de tentativa de omor, dupa bataia crunta aplicata tanarului. Ei vor fi dusi in fata unui judecator cu propunere de arestare preventiva. Citeste mai multe pe stirileprotv.ro!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top