Connect with us
Traian Băsescu, prima reacție după ce fratele său rămâne la închisoare: "Koveși și Coldea, deschideți șampania"

Știri

Traian Băsescu, prima reacție după ce fratele său rămâne la închisoare: „Koveși și Coldea, deschideți șampania”

Traian Băsescu a postat un mesaj pe pagina sa de socializare imediat după ce a aflat că fratele său, Mircea Băsescu, rămâne la închisoare. Mesajul lui Traian Băsescu este adresat Laurei Codruța Koveși și lui Florian Coldea.

Citește și: Mircea Băsescu rămâne în închisoare. Judecătorii au respins cererea de eliberare condiționată

Citește și: Ce planuri are Traian Băsescu cu fratele său, după ce va ieși din închisoare

„Koveși și Coldea, deschideți șampania! Ați reușit! Mircea Băsescu rămâne în închisoare.
Ca om care a depășit vârsta de 60 ani, fratele meu, condamnatul Mircea Băsescu, nu a fost eliberat condiționat după ce a efectuat o treime din pedeapsă. Avea dreptul să fie eliberat. Ați considerat voi că nu s-a îndreptat (am văzut pledoaria furibundă și mincinoasă a procurorului DNA în fața unei judecătoare timorate).

Fratele meu a devenit una din marile excepții de refuz a punerii condiționate în libertate. În rest, cei mai mulți oameni ca el au fost considerați îndreptați după ce au efectuat o treime din pedeapsă. L-ați ținut în arest preventiv mai bine de un an înainte de condamnare, dar nu v-a ajuns. Asta-i viața.

Dar, dacă aveți impresia că asta mă înmoaie, greșiți fundamental.
Ați vrut să mă descurajați , sau să-mi dați o lecție? Ce greșeală…
NB – N-am să uit niciodată că cel care m-a anunțat că fratele meu va fi arestat a fost Coldea și nu Koveși.”, este mesajul scris de Traian Băsescu.

Mircea Băsescu este încarcerat din luna iunie la Penitenciarul Poarta Albă. Este este condamnat la patru ani de închisoare pentru trafic de influenţă, în dosarul în care a fost judecat pentru că ar fi primit 250.000 de euro pentru a interveni pe lângă magistraţi pentru soluţionarea unui proces care îl viza pe Sandu Anghel.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top